The Athletic: Patrik Laine matkustamassa Suomeen – uutta tietoa suuren surun kohdanneen suomalaisen suunnitelmista

Suomalaista NHL-jääkiekkoilija Patrik Lainetta koettelee suuri suru, kun hänen isänsä Harri Laine menehtyi. The Athletic on kertonut Patrik Laineen suunnitelmista nyt uutta tietoa.

NHL-tähti Laineen edustama seura Columbus Blue Jackets tiedotti sunnuntaina suomalaishyökkääjän isän Harri Laineen kuolemasta 54-vuotiaana

The Athleticin mukaan suuri joukko suomalaisia, Patrik Laineen äiti mukaan lukien, oli ollut Columbuksessa viime viikolla katsomassa otteluita Washington Capitalsia ja New York Rangersia vastaan, mutta on epäselvää, oliko Harri Laine seurueessa mukana.

The Athleticin mukaan Patrik Laine olisi ollut laatimassa hautajaissuunnitelmia perheensä kanssa sunnuntaina. Arvostettu urheilusivusto kertoo lisäksi, että Laine on aikeissa matkustaa Suomeen tulevina päivinä.

Laine on toistaiseksi sivussa Columbus Blue Jacketsin kokoonpanosta keskivartalovamman myötä.

Kauniita sanoja Harri Laineesta

Useat NHL-ihmiset ovat reagoineet Harri Laineen kuolemaan ja esittäneet surunvalitteluja. Sportsnetin toimittaja Sean Reynolds kuvaili Twitterissä Patrik Laineen isää kauniin sanoin.

– Hänen isänsä oli helposti lähestyttävä, kiltti, hauska ja selvästi nautti elämästään niiden lukuisten kertojen perusteella, kun tapasin hänet, Reynolds kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat