Mainos

Teinipoika metsästi pokémoneja – härski näky keskeytti pelaamisen

Eräs teinipoika törmäsi mielenkiintoiseen yllätykseen jahdatessaan pokémoneja.

Pokémon Go on mobiilipeli, jolta kukaan ei ole voinut viime aikoina välttyä. Peli nousee otsikoihin päivittäin mitä erilaisimmista syistä. Sovelluksen ansiosta on tehty liikuttavia löytöjä, asiantuntijat ovat hehkuttaneet sen terveyshyötyjä ja onpa pelin parissa rikottu jo ennätyksiäkin. Autoilijoiden kannalta peli on kuitenkin jopa pelottava, sillä koskaan ei voi tietää, milloin ajoneuvon eteen humpsahtaa innokas, kännykkäänsä tuijottava pelaaja.

Sitä, minne Pokémon-peli johdattaa, on pelaajankin vaikea arvioida. Siksipä sitä pelatessa saattaakin törmätä melkoisiin yllätyksiin. Näin kävi Dominikaanisessa tasavallassa teinipojalle, joka pokémonien sijaan sai haaviinsa arveluttavaa videomateriaalia. Teini nimittäin nosti sen verran katsettaan puhelimestaan, että huomasi yllätyksekseen erään yrityksen ikkunan läpi pariskunnan kuumissa puuhissa.

Ja mitäpä muutakaan innokas teini tekisi kuin kuvaisi erittäin epäselvää videota tuhmasta kanssakäymisestä? Kuvamateriaalin julkaisi uutisivusto enfocate.net.

Sihteeri kiistää osallisuutensa

Bextro Consultora -niminen yritys, jonka tiloissa puuhat toteutettiin, on kertonut selvittävänsä asian sisäisesti ja tietävänsä jo, ketkä toimiston tiloissa seksiä harrastivat.

Alunperin yrityksen sihteeriä epäiltiin kuvamateriaalin naiseksi, mutta hänellä on pitävä perustelu sille, miksei hän voi olla toinen osapuoli.

– Videolla näkyy sellaisen nuoren naisen siluetti, jonka rintamus on noin A-kuppia, ja minä olen kokoa DD, nainen perusteli paikallisuutisille.

Tarina ei kerro, nappasiko teini pokémoneja reissullaan vai ei.

Video: Mikä ihmeen Pokémon Go? Näin pelaat sitä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.