Mainos

Mies uhrasi kaiken vapaa-aikansa pokémoneille: Rikkoiko Iso-Britannian ennätyksen?

Brittimies väittää napanneensa kaikki 143 Iso-Britanniassa saatavilla olevaa pokémonia, kertoo BBC.

Innokas mobiilipeli Pokémon Go’n pelaaja Sam Clark, 33, väittää napanneensa kaikki Iso-Britanniasta löytyvät virtuaalimonsterit. 142 niistä väijyy Iso-Britanniassa ja lisäksi yhden pokémonin, joka on eksklusiivisesti saatavilla vain Yhdysvalloissa, miehen onnistui hautomaan munasta.

Clark kertoo olevansa varma siitä, että on ensimmäinen pokémon-ennätyksen tehnyt britti. Aiemmin YhdysvalloissaNick Johnson kertoi keränneensä vastaavasti kaikki rapakon toisella puolella saatavilla olevat pokémonit. Kuten Johnsonkin, myös Clark kertoo tavoitteen saavuttamisen vaatineen paljon kilometrejä ja valvottuja tunteja.

Pokémon Go julkaistiin Iso-Britanniassa 6. heinäkuuta. Clark kertoo käyttäneensä julkaisusta lähtien ”lähes kaiken valveillaoloaikansa” pokémoneja jahdaten. Clark kertoo myös pudottaneensa painoon huimat noin 12 kilogrammaa.

– Peli tuo ihmiset yhteen. Siinä ei kilpailla, vaan ollaan iloisia, kun joku onnistuu nappaamaan pokémonin. Se on käsittämätöntä. Puistossa pelatessa näkee, ketkä myös pelaavat ja pelaajat hymyilevät ja vilkuttavat toisilleen, Clark kehuu hittipeliä.

 

Tällainen on hittipeli Pokémon Go:Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.