Teemu Selänne otti show'n täysin haltuun Anaheimissa – piti puhetta pöydällä seisten, kuskasi faneja ja tykitti t-paitoja katsomoon

Teemu Selänne keräsi valtavan huomion Anaheim Ducksin ja Vancouver Canucksin välisessä NHL-ottelussa. Selänne teki kaikkea mahdollista ja fanit olivat onnesta sekaisin.

Ylälaidan videolla Mikko Rantasen viime yön kaksi syöttöpistettä.

Anaheim liittyi NHL:ään kaudeksi 1993-94 ja seura on juhlistanut 25 vuoden taivaltaan kauden aikana ottamalla vanhoja pelipaitoja mukaan pelitapahtumiin. Tänään Ducks-pelaajat viilettivät vuoden 2007 Stanley Cupin kunniaksi alkulämmittelyissä kyseisen kauden paidat päällään.

Illassa oli muutakin erityistä. Selänne tiputti aloituskiekon yhdessä tyttärensä Veeran kanssa. Veera pääsi myös jääkoneen kyytiin pelin aikana.

(Artikkeli jatkuu kuvan alla)

Lisäksi Selänne oli fanien keskuudessa monella tapaa. Hän julkaisi itse Instagramissa huvittavan videon, jossa hän ajelee Ducksin kotihallin pihalla kuljettajahattu päässään.

– Kuljettaja Selänne tehtävissään! Olemme Honda Centerillä, minä ajelen golfkärryllä, otan faneja kyytiin parkkipaikalta ja vien heitä kaukalolle. Mikä unelmatyö, rakastan tätä, Selänne kertoi naureskellen.

Erätauolla Fox Sports Westin studion taustalla suomalainen oli näkyvästi esillä. Hän seisoi fanien keskuudessa pöydällä ja piti pientä puhetta.

Orange County Register -lehden toimittaja Eric Stephens oli haltioissaan Selänteen tavasta ottaa kannattajat huomioon.

– Teemu Selänne, joka pudotti aloituskiekon ennen peliä, käytännössä hengailee fanien kanssa koko illan. Hän tykittää t-paitoja yläparvelle. Oi eläke, haluan olla Teemu Selänne, Stephens twiittasi.

Itse ottelussa Anaheimin kapteeni Ryan Getzlaf johdatti 1+1-tehoillaan isännät 4-3-voittoon Vancouverista. Suomalaishyökkääjä Kalle Kossila niittasi pelin voittomaalin, hän vei uran toisella NHL-maalillaan Anaheimin 4-2-johtoon päätöserässä.

Lue myös:

    Uusimmat