Teemu Pukki täräytti häikäisevän täysosuman – suomalaistähti loisti tehokkaana MLS:ssä

Teemu Pukki oli erinomaisella pelipäällä, kun hänen edustama Minnesota United koki niukan 3–4-tappion Los Angeles Galaxylle.

Pukki aloitti ottelun pirteästi iskemällä joukkueensa 1-1-tasoitusmaalin pelin 19. minuutilla. Maalia kelpaa ihailla, sillä suomalaistähti täräytti pallon puolivolleysta yläriman kautta rysään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maali oli Pukille MLS-kauden neljäs.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Pukki nousi jälleen valokeilaan. Tällä kertaa hän tarjoili hienon syötön Bongokuhle Hlongwanelle, jolla oli helppo työ putata pallo tyhjänä ammottavaan maaliin.

Pukki otettiin vaihtoon ottelun 77. peliminuutilla.

Minnesota johti ottelua avausjakson jälkeen 3–1, mutta isäntäjoukkue Galaxy onnistui kääntämään ottelun itselleen maalein 4–3.