Teemu Pukki naulasi loppuhetkien maalin: "Mikä upea tatsi" – Norwich nousi Valioliigassa Watfordin kantaan

Katso videolta Teemu Pukin maali Burnleyn verkkoon.

Teemu Pukki viimeisteli tämän kauden yhdeksännen osumansa jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun Norwich peittosi kotonaan Burnleyn 2–0.

Pukki otti norjalaisen keskikenttäpelaaja Mathias Normannin kovan syötön samettisesti eteen haltuunsa ja teki Norwichin toisen maalin 86. minuutilla tarkalla ja varmalla sijoituksella. Kolme minuuttia maalinsa jälkeen Pukki otettiin vaihtoon.

– Sanoin hänelle (Pukille) aiemmin, että saat vielä tilaisuutesi. Mikä upea tatsi häneltä, hän on niin kylmänviileä noissa tilanteissa, Norwichin valmentaja Dean Smith kertoi Sky Sportsille BBC:n mukaan.

Pukille maali oli uralla Valioliigassa 20:s. Hän on nyt yksin seuran historian kolmannella sijalla valioliigamaaleissa, taakse jäi 19 maalin Mark Robins. Edellä ovat Chris Sutton (33 maalia) ja Grant Holt (23).

Norwichin ensimmäisen maalin Burnleya vastaan oli tehnyt yhdeksännellä peliminuutilla Pierre Lees-Melou.

Norwich on yhä sarjassa viimeisenä, mutta ero viimeistä edellisenä olevaan Watfordiin kaventui yhteen pisteeseen. Burnley on sekin kolmen putoajan joukossa, se on Watfordia edellä kaksi ja Norwichia edellä kolme pistettä. Viimeisen sarjassa säilyjän paikkaa pitää Everton, joka on Burnleyta edellä neljä pistettä eli Pukin Norwichilla on säilymiseen matkaa seitsemän pistettä. Watfordilla ja Norwichilla pelejä on jäljellä seitsemän, Burnleylla ja Evertonilla kahdeksan.

– Uskomme. Luulen, ettei kukaan muu usko, mutta me uskomme! Tiedämme, että siitä tulee vaikeaa, mutta haluamme pelata tässä liigassa ja meidän on uskottava jatkossakin, Pukki totesi BBC:lle seuran säilymissaumoista.

Lue myös:

    Uusimmat