Mainos

Täydellistä risottoa yllättävällä makuyhdistelmällä – kokeile!

Tero Honkaniemen täyteläinen risotto valmistuu pekonista ja melonista.

HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemen mukaan täydellisen risoton salaisuus piilee suolaisen ja makean yhdistelmässä. Honkaniemi vinkkaa blogissaan herkullisen pekoni-melonirisoton resepti.

– Suolaisen ja makean yhdistämisestä on ollut ennenkin puhetta, ja nyt jatketaan samalla linjalla. Rasvainen ja suolainen pekoni tykkää saada seurakseen jotain makeaa ja raikasta, kuten esimerkiksi melonia, Honkaniemi kirjoittaa.

– Törmäsin tähän herkkuun ensimmäisen kerran tähän herkkuun joskus 90-luvun lopussa, ollessani töissä nyt jo edesmenneen Ristorante Papà Giovannin keittiössä. Sen jälkeen se on porissut useampaan otteeseen oman keittiöni risottokattilassa.

(MTV LIFESTYLE)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.