Tero Honkaniemen täyteläinen risotto valmistuu pekonista ja melonista.
HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemen mukaan täydellisen risoton salaisuus piilee suolaisen ja makean yhdistelmässä. Honkaniemi vinkkaa blogissaan herkullisen pekoni-melonirisoton resepti.
– Suolaisen ja makean yhdistämisestä on ollut ennenkin puhetta, ja nyt jatketaan samalla linjalla. Rasvainen ja suolainen pekoni tykkää saada seurakseen jotain makeaa ja raikasta, kuten esimerkiksi melonia, Honkaniemi kirjoittaa.
– Törmäsin tähän herkkuun ensimmäisen kerran tähän herkkuun joskus 90-luvun lopussa, ollessani töissä nyt jo edesmenneen Ristorante Papà Giovannin keittiössä. Sen jälkeen se on porissut useampaan otteeseen oman keittiöni risottokattilassa.
Katso herkullisen risoton resepti Tero Honkaniemen Lihakoulu-blogista
(MTV LIFESTYLE)