Tästä valvontakameravideosta tuli kultaakin arvokkaampi: Pienen intialaistytön tarkkaan suunnitellun kidnappauksen tekijä paljastui

Hyytävä hetki tallentui kameralle, kun kaksi miestä yritti kidnapata 4-vuotiaan lapsen New Delhissä. Lapsen äiti oli onneksi valppaana ja sai pelastettua lapsen.

Videolla näkyy, miten toinen miehistä nappaa tytön syliinsä ja vie hänet moottoripyörän kyytiin. Toinen miehistä istuu moottoripyörän selässä valmiina kaasuttamaan pois paikalta.

Tilanteen tajuttuaan äiti hyökkää kidnappaajien kimppuun ja saa repäistyä tyttärensä pois moottoripyörän kyydistä. Miehet saivat saaliikseen ainoastaan äidin käsilaukun.

Sivulliset yrittävät pysäyttää miesten matkan, siinä kuitenkaan onnistuumatta.

Lapsen setä paljastui kidnappauksen suunnittelijaksi

Videotallenteen avulla poliisit kuitenkin pääsivät rikollisten jäljille. Kävi ilmi, että kidnappauksen oli suunnitellut lapsen setä, koska tämä oli mustasukkainen veljelleen. Tarkoituksena oli vaatia lunnaita kangaskauppiaana toimivalta veljeltä.

Setä ja toinen kidnappausta yrittäneistä miehistä on nyt pidätetty. Poliisi etsii vielä kahta muuta henkilöä rikokseen liittyen.

Juttua korjattu 13.05: Jutussa mainittu eno muutettu sedäksi.

Lue myös:

    Uusimmat