Tappara-konkari Kristian Kuusela ei peitellyt rajua pettymystään – "Sattuu pitkäänkin"

2:34
Kristian Kuusela ei peitellyt pettymystään hävityn CHL-finaalin jälkeen.

Tapparan konkarihyökkääjä Kristian Kuusela oli äärimmäisen pettymys CHL-finaalissa kärsittyyn tappioon.

Tapparan CHL-unelma murskaantui tiistaina Ruotsissa, kun Rögle löi kirvesrinnat vauhdikkaan finaalin päätteeksi 2-1-lukemin. Tappara lähti otteluun isoin odotuksin, mutta joutui poistumaan kaukalosta leuka rinnassa ja hopeiset mitalit kaulassa.

– Yksi tavoite oli, kun tänne tultiin ja kakkoseksi jäätiin. Ei tässä hirveästi mielessä ole. Ei tässä auta selitellä. Kaveri oli tuon verran parempi, Kuusela summaa tuntemuksiaan.

39-vuotiaan Kuuselan uran varrelle on mahtunut niin runsaita ilonhetkiä kuin karvaita pettymyksiäkin. Tällä kertaa pettymysten muistoihin saatiin uusi luku.

– Kaikki häviöt finaaleissa sattuvat aina yhtä lailla. Aina on mahdollisuus voittaa. Kun ei saa, se sattuu. Se sattuu pitkäänkin. Meillä oli hyvä setti menossa ja vähän jäi vajaaksi, Kuusela harmittelee.

Tapparan kiusana hääri Rögle-vahti Christoffer Rifalk, joka pysäytti 23 kirvesrintojen laukausta. Tappara ei kyennyt hyödyntämään maalipaikkojaan.

– Maalinteko oli vaikeaa. He tekivät yhden enemmän. En sanoisi, että he olivat pelillisesti meitä parempia, mutta tehokkaampia olivat, Kuusela sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja