Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma tarjosi syksyllä yllättäviä käänteitä – Mikko Leppilammen päätös sinetöi tapahtumarikkaan kauden

3:13
Mikko Leppilampi peräänkuuluttaa eritoten yhtä asiaa tulevaisuutta ajatellen.

Vuoden 2021 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma oli täynnä mielenkiintoisia käänteitä.

Tanssii tähtien kanssa 2021 parhaat hetket -ohjelmassa muistellaan ohjelman huippuhetkiä. Syksyllä MTV3-kanava tarjoili jo 14. tuotantokauden supersuositusta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Tänään Maikkari näyttää syksyn parhaat palat klo 19:30 nähtävässä erikoisjaksossa.

Jaksossa nähdään, miten ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssiopettaja Ansku Bergström ihastuttivat Suomen ensimmäisenä same sex-parina. Tähtipari löysi myös toisistaan rakkauden syksyn aikana.

Ohjelmassa muistellaan hetkeä, kun juontaja Mikko Leppilammen puolison synnytys käynnistyi ja miehellä oli varajuontaja Marja Hintikka kulisseissa odottamassa, mikäli häntä tarvittaisiin lähetyksessä.

Ohjelmassa käydään myös TTK-voittajaksi kruunatun näyttelijä Ernest Lawsonin ja tanssiopettaja Anniina Koivuniemen tunteikasta matkaa läpi.

TTK-kaudella historiaa teki myös laulaja Krista Siegfrids joka tanssi tanssiopettaja Anssi Heikkilän kanssa seitsemän kertaa täyden kymppirivistön.

Supersuositun TTK-kauden päätteeksi katsojia odotti musertava uutinen, kun juontaja Mikko Leppilampi ilmoitti lopettavansa ohjelman juontajana. Mies kerkesi juontaa suosikkiohjelmaa 10 kauden ajan.

Leppilampi kertoi MTV Uutisille, mitä ohjelman kuvauksien jälkeen tapahtui, kun hän kertoi tuotantotiimille lopetuspäätöksestään.

– Tunteet olivat todella pinnassa ja niiden sisällä pitäminen vaati paljon. Ohjelman jälkeen itkin kuin pikkulapsi, Leppilampi kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän lähetyksessä.

Tieto Leppilammen lopettamisesta säästettiin lähes koko TTK-tiimiltä, sillä hän halusi huomion keskittyvän kilpailun voittajiin Ernest Lawsoniin ja Anniina Koivuniemeen.

Myöhemmin Leppilampi sanoi saaneensa paljon palautetta katsojilta liittyen lopettamispäätökseensä.

– Harvemmin tunnustusta annetaan ihmisille silloin kuin joku asia on ajankohtaista. Sain kokea sen, kuinka paljon katsojat ovat tykänneet työstäni. Paras palaute mitä olen ikinä saanut. Sitten mietin heti, että olisiko sittenkin pitänyt jatkaa.

Tanssii tähtien kanssa 2021 parhaat hetket MTV3-kanavalla tänään klo 19.30. Jakso nähtävissä myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja