TTK-parketille hyvästit jättänyt Mikko Leppilampi paljastaa lopettamispäätöksen taustoja – vain harva tiesi asiasta: "Tunteet olivat tosi pinnassa"

Mikko Leppilampi paljastaa, mitä TTK-lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui:"Itkin kuin pikkulapsi" 3:13
Mikko Leppilampi peräänkuuluttaa eritoten yhtä asiaa tulevaisuutta ajatellen.

Näyttelijä Mikko Leppilampi kertoo rohkeasta päätöksestään lopettaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajana.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa kymmenen kauden ajan juontanut Mikko Leppilampi, 43, ilmoitti viime viikolla lopettavansa suosikkiohjelman juontajana. Leppilampi aikoo tulevaisuudessa keskittyä uraansa muusikkona ja näyttelijänä.

Näyttelijä avautui MTV Uutisten itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä lopetuspäätöksensä taustoista. Mies kertoi miettineensä asiaa pitkään.

– Muutaman vuoden, ei se ollut hetken mielijohde missään tapauksessa. Pitkään uskoin ja pidin kiinni siitä, että olisi mahdollista tehdä ikään kuin kaikkea. Mitä kokeneemmaksi tulee ja ymmärtää asiat, niin tajuaa, että se ei vaan kulje käsi kädessä. Taiteellinen itsensä ilmaisu ja juontajuus ovat toisiaan syöviä juttuja, Leppilampi kuvailee.

Mies juonsi viimeisen TTK-lähetyksensä reilu viikko sitten vain harvojen tietäessä sen. Tunteet olivat pinnassa.

– Viimeinen kerta kun kiittää tuomarit, viimeinen kerta kun sanoo: ”Vappu ole hyvä”, Tunteet olivat tosi pinnassa ja niiden sisällä pitäminen vaati paljon. Luulen, että siitä tuli sellainen ekstralataus. Se ei unohdu koskaan.

Videolla Leppilampi kertoo lisää päätöksen takaisista syistään ja paljastaa, millaisiin projekteihin hän aikoo hypätä seuraavaksi.

Lue myös:

    Uusimmat