Mainos

Tällaisen miehen kanssa kannattaa mennä naimisiin – 6 tärkeää piirrettä

Mietitkö, pitäisikö teidän astella alttarille yhdessä? Nämä kuusi merkkiä kertovat, että hänessä on potentiaalia elämänkumppaniksesi.

Relativelife.com-sivusto listasi kuusi piirrettä, jotka kertovat siitä, onko kumppanistasi aviomieheksi. Pätevätkö nämä sinun nykyiseen kumppaniisi?

1. Samanlaiset arvot

On tärkeää, että teillä molemmilla on samankaltaiset arvot, jotka toimivat yhteisen arkenne tukipilareina. Nämä yhteiset arvot ovat olennainen osa onnellisuuttanne – niiden varaan kuitenkin olette rakentamassa yhteistä tulevaisuuttanne. On tärkeää, että olette henkisesti samalla tasolla.

2. Tunnekypsyys

Tunnekypsyys on sitä, että hän kykenee pettymystenkin hetkellä näkemään asiat (ennemmin tai myöhemmin!) positiivisesti sekä suhtautumaan konflikteihin, stressiin ja muutoksiin rakentavalla tavalla – sillä nämähän ovat juuri niitä elämäntilanteita, joita meille kaikille tulee arjessa vastaan.

On tärkeää, että kumppanisi kykenee kohtaamaan elämän haasteet joustavasti sekä on valmis tukemaan sinua – ja samalla myös teitä – vaikeinakin hetkinä. Haasteet tulisi kohdata vastuullisesti, ei vain impulsiivisesti.

3. Kyky hyväksyä muiden puutteet

Onnellinen kumppani, onnellinen koti. Se, että kumppanisi pystyy hyväksymään sinut sellaisena kuin olet virheinesi ja puutteinesi, on merkki siitä, että teillä on jotain kestävää välillänne.

Jokainen meistä haluaa tuntea olonsa rakastetuksi ja arvostetuksi – ja jos kumppanisi saa sinut tuntemaan näin, hänestä kannattaa pitää kiinni. Se, että osaa hyväksyä toisen sellaisena kuin hän on, on myös merkki arvostuksesta.

4. Taito ratkaista konfliktitilanteet

Jokaiseen suhteeseen liittyy konflikteja ja riitoja – erimielisyyksiä ei voi eikä kannatakaan vältellä kuin ruttoa. Tärkeintä onkin, että nämä riitatilanteet osataan käsitellä oikein eikä välillänne jää pahaa karmaa, vihaa tai turhautuneisuutta. Erimielisyydet voivat olla hyväksikin siinä mielessä, että näin onnistutte keskustelemaan rakentavasti: Molemmat pääsevät puhumaan ajatuksistaan ja tunteistaan – ja näin keskustelusta tulee merkityksellinen, vaikka sen olisikin aiheuttanut alun perin riidanpoikanen.

5. Luotettavuus

Lienee tarpeetonta mainita, että luottamus on kaikista tärkein side mikä pitää suhdetta kuin suhdetta kasassa. Kumppanisi tulisikin olla luottamuksesi arvoinen – ei pelkästään puheen, vaan myös tekojen ja päätösten tasolla.

Älä siis luota kumppaniin, joka valehtelee – edes pienistä tai niin sanotusti merkityksettömistä asioista. Jos et voi luottaa häneen, miten voisit viettää koko loppuelämäsi hänen kanssaan?

6. Suhteen priorisoiminen

Jos kumppanisi pitää suhdettanne ykkösenä ja ensisijaisen tärkeänä, olet löytänyt arvokkaan ihmisen rinnallesi.

Jos hän pistää sinut työnsä, ystäviensä ja harrastusten edelle – mistään näistä kuitenkaan luopumatta – olet löytänyt kenties ihmisen, joka toden teolla haluaa olla kanssasi, niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.

Oletko koskaan nähnyt näin rakastunutta paria?

2:06

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.