Talent-tuomari Ernest Lawson yllätti omalla uudella uravaltauksellaan: "Ihmiset säikähtivät, kun kerroin"

9:40
Vuoden 2020 Talent Suomi -voittajat ja Ernest Lawson Uutisaamussa.

Ernest Lawson tuomaroi Talent Suomi -ohjelmassa. Mies on tehnyt myös uuden uravaltauksen. 

Suosikkinäyttelijä ja koomikko Ernest Lawson odottaa innoissaan tulevia Talent Suomi -ohjelman suoria lähetyksiä, joissa hänet nähdään tuomaristossa yhdessä Krista Siegfridsin, Jorma Uotisen ja HP Parviaisen kanssa.

Mies on valmistautunut lähetyksiin katsomalla ohjelmaa koko talven ajan.

– En yleensä omia ohjelmia ihan hirveästi katso, mutta Talentista katson joka jakson, koska me ei olla siinä pääosassa. Siitä oppii niin paljon ja se on myös paljastus itselle, sillä tuomarin näkökulmasta me nähdään tosi vähän esiintyjistä. Ohjelmasta selviää kilpailijoiden elämäntilanteita ja taustoja.

Ohjelman livejaksot kuvataan pandemian vuoksi ilman liveyleisöä. Jännitys on silti käsinkosketeltavaa.

– Vaikka ei ole livenä yleisöä, niin kilpailijat ymmärtävät, että satoja tuhansia katsoo tätä telkkarista. Jännitystä on kuitenkin vaikka kuinka paljon ilmassa!

Tuomariston kemiat ovat myös tärkeässä roolissa.

– Tykkään meidän nelikosta ihan hirveästi. Olen ihastunut meidän porukkaan uudestaan. Kameroiden edessä keskitytään antamaan palautetta. Ollaan tosi erilaisia päällisin puolin keskenämme. Tuodaan omia juttuja siihen keitokseen.

– Takahuoneessa vielä Mikko Leppilampi on tiivisti meidän porukassa ja tuo meille upeaa positiivista energiaa. Ollaan päästy nopeasti läheisiin väleihin. Meillä on sellaista kaverillista läpänheittoa ja piikittelyä.

Uusi ura myös muusikkona

Lawson on myös itse monipuolistanut omaa osaamistaan taiteilijana. Hän yllätti monet julkaisemalla ensimmäisen oman sinkkunsa viime kuussa.

– Ihmiset säikähtivät, kun kerroin, että on tulossa biisi. Kun paljastin, että tämä on huumorimusiikkia, niin he ymmärsivät. Ihmiset tuntevat minut viihteen ja komiikan parista. Tämä on osa sitä polkua. Jatko sille, mitä olen siihen asti tehnyt.

Miehellä on musikaalista taustaa.

– Minulla on musiikin tekemisessä pitkä tausta. Olen soittanut bändeissä. Tiesin sisimmissäni, että tulen tekemään musiikkia jossain vaiheessa lisää.

Lawson julkaisi perjantaina jälleen uutta musiikkia.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja