Ernest Lawson kommentoi suorassa lähetyksessä tapahtunutta kauhunhetkeä: "Katsoin, että nyt tämä ei mene niin kuin pitäisi"

9:00
Talent-voittaja ja tuomari Ernest Lawson kertovat Uutisaamussa "kauhunhetkistään".

Talent Suomi -kilpailussa voittanut Sirkus Bravuurin keulahahmo ja Talent-tuomari Ernest Lawson kommentoivat Uutisaamussa jännittävää finaalia.

Talent Suomi -ohjelman voiton vei sunnuntaina 11.4. Kokkolasta kotoisin oleva sirkusryhmä Sirkus Bravuuri. Ryhmän vetäjä Maria Hyytiäinen kommentoi Uutisaamussa jännittävää tilannetta, mikä tapahtui illan finaalissa.

Esityksen aikana oli käynyt ikävä tekninen virhe ja konfettisade oli päässyt vahingossa laukeamaan tehden esityksestä hengenvaarallisen ryhmälle. Sirkus Bravuurin jäsenistä osa esiintyi rullaluistimet jalassa eivätkä he voineet toteuttaa suunniteltua koreografiaa.

– Katosta alkoi tippumaan konfetteja meidän esityksemme aikana, mikä vaikeutti meidän hommaa ja ei ollut suunniteltu juttu, Hyytiäinen kertoo.

Myös tuomari Ernest Lawson pidätteli henkeä tilanteen keskellä.

– En ole yleensä mitenkään herkkähermoinen ihminen, mutta siinä kohtaa, kun näen, että meidän sirkusammattilaisemme ovat lavalla ja konfettia sataa niin, että he ovat juuri nostamassa kaveria ilmalentoon. Katsoin, että nyt tämä ei mene niin kuin tämän pitäisi mennä, Lawson kommentoi.

Bravuuri pääsi vetämään esityksen pian uudelleen, mikä veikin heidät voittoon. Talent-voittajan tittelin lisäksi ryhmä voitti 30 000 euron pääpalkinnon.

– Kyllä tuli tosi tarpeeseen. Tapahtuma-alalla on niin tiukka tilanne. Menee täysin toimitilojen kunnostamiseen, että päästään jatkossa treenaamaan, Hyytiäinen kertoo.

Sirkus Bravuurin esityksessä kävi tekninen vika ja konfetit laukesivat lavalle tehden esityksestä vaarallisen esiintyjille. Katso video!

4:06

Katso alta Sirkus Bravuurin toinen esityskerta!

4:27

Talent Suomi mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja