Masked Singer Suomessa yllättänyt tuttu ruutukasvo tunnustaa – tarjoutui itse osallistujaksi: "Mitä jos olisin ensi kaudella mukana"

1:25
Masked Singer Suomi -maskinsa paljastanut myöntää tarjoutuneensa itse mukaan ohjelmaan

Masked Singer Suomessa maskinsa paljastanut HP Parviainen on tavallaan ansioitunut laulaja.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa maskinsa paljasti Murkku, joka yllättäen oli Duudsoneista ja Possesta tuttu HP Parviainen

Parviainen kertoo juontaja Ile Uusivuorelle ohjelmassa Masked Singer Suomi – Maskin takana päätyneensä mukaan ohjelmaan hyvinkin vahvasti omasta aloitteestaan. Parviainen on ollut mukana Talent Suomi -ohjelmassa, jonka takana on sama tuotantoyhtiö sekä tuottaja, kuin Masked Singer Suomessa. 

Parviainen kertoo, että kävikin eräänä Talentin kuvauspäivänä kysäisemässä asiaa ohjelman tuottajalta.

– Sanoin, että mitä jos mä olisin ensi kaudella mukana, ja siitä se lähti sitten lumipalloefektin lailla, soitettiin että tule vaan. Sitten tavallaan kun olin itse mennyt suuni aukaisemaan, niin sitten oli pakko hypätä mukaan leikkiin, Parviainen kertoo. 

Haastattelussa Parviainen paljasti myös, ettei laulaminen ole hänelle todellisuudessa vieras asia, vaan hän on myös kerännyt yllättäen menestystä silläkin saralla. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä saavutuksia HP Parviainen on tehnyt laulamisen saralla! Alla olevalta videolta näet Murkun viimeisimmän esityksen. 

5:17

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja