Mitä ihmeen vikellystä? 19-vuotias Lotta tekee hurjia temppuja liikkuvan hevosen selässä: "Tätä ei todellakaan näe joka päivä"

1:47
Miltä näyttää vikellys? Katso videolta!

Talent Suomen kuudes eli viimeinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 14.3. 

Talent Suomen viimeisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Kykykilpailussa on jäljellä enää yksi nauhoitettu esikarsintajakso, jonka jälkeen sunnuntaina 21.3. alkaen käynnistyy jännittävä kolmen suoran lähetyksen semifinaalivaihe.

Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

19-vuotias Lotta Merinen saapuu Talentiin 12-vuotiaan Late hevosen kanssa esittämään vikellystä. Lotan 27-vuotias sisko Lilli Merinen on hänen valmentajansa. Lotta on vastikään valmistunut Lahden sirkuskoulusta sirkusartistiksi, kun taas Lilli on ammatiltaan liikunnanohjaaja. 

Lotta päätyi ratsastusharrastukseen isosiskonsa Lillin vanavedessä. Lilli bongasi talliltaan vikellyskurssin ja ilmoitti omatoimisesti Lotankin sinne. Hän on kilpaillut vikellyksessä ulkomailla asti ja voittanut sm-kisoja. Vikellys on Lotan mukaan hyvä yhdistelmä voimistelua, tanssillisuutta ja ratsastusta, ja se kehittää hyvin keskittymiskykyä.

Talentissa Merinen häikäisee tuomarit, jotka ovat selvästi vaikuttuneita hänen taidoista. 

– Tämä on jotakin, mitä en todellakaan näe joka päivä, Krista Siegfrids kommentoi. 

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja