Tähdet uutuuselokuvan kuvauksissa – päähenkilönä todellinen söpöläinen

Uutuuselokuvan pääosassa nähdään muun muassa koiranpentu.

Tom Hardy ja NoomiRapace kuvattiin Brooklynissä pörröisen seuralaisen kanssa. Kaksikko oli kuvaamassa Animal Rescue -nimistä uutuuselokuvaa, jonka yhtenä pääosanesittäjänä nähdään amerikanpitbullterrieri.

Elokuvassa baarimikko pelastaa hylätyn koiranpennun, mutta joutuu pian liemeen.

Rapace on tullut tunnetuksi rankoista rooleistaan elokuvissa Miehet jotka vihaavat naisia, Tyttöjokaleikkitulella sekä Pilvilinna joka romahti. Hardy puolestaan on esiintynyt Banena Batman-elokuvassa Yön ritarin paluu.

Tiesitkö tätä Amerikanpitbullterrieristä?

– Amerikanpitbullterrieri on vanha koirarotu. Ne tulevat ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta muita koiria ne saattavat karsastaa.

– Amerikanpitbullterrieri on lihaksikas ja tukeva rotu. Koirien ulkonäkö vaihtelee, ja pitbullit voivat olla hyvin erinäköisiä ja -kokoisia.

– Amerikanpitbullterrieri on urheilullinen ja tarvitseekin paljon aktiviteetteja sekä liikuntaa pysyäkseen tyytyväisenä. Koiralla ei ole voimakasta vahtiviettiä.

– Amerikanpitbullterrierillä on muiden samantyyppisten rotujen ohella melko huono maine. Pitbullien kasvattamista tai omistamista on joissain maissa rajoitettu tai se on kielletty kokonaan.

– Suomen Kennelliitto ei rekisteröi pitbulleja.


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: Cinemablend, IMDB, Wikipedia, Fapbta.org

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat