Tähdet kiinnostuivat: H&M nähtiin ensimmäistä kertaa Pariisin muotiviikoilla

H&M-ketjun kaikkien aikojen ensimmäinen muotinäytös Pariisin muotiviikoilla keräsi yhteen liudan maailmankuuluja näyttelijöitä ja muotivaikuttajia.

Kansainvälinen vaateketju teki eilen debyyttinsä catwalkilla Pariisin muotiviikoilla. Suositun vaateketjun muotinäytös keräsi Pariisin Musée Rodiniin paikalle paljon tuttuja kasvoja näyttelijöistä muotivaikuttajiin.

Muotinäytöstä odotettiin innolla

H&M-ketjun ensi syksyn uutuuksia ihastelemaan saapui myös näyttelijä Chloë Moretz, joka odotti innolla ennen näytöstä näkevänsä catwalkilla tutun ketjun näytöksen. Moretz uskoo Pariisin muotiviikkojen olevan oikea paikka suositulle ketjulle.

– On hienoa, että näemme H&M:n show'n täällä muotiviikkojen aikana. Olen täällä hyvin mielelläni, Chloë Moretz hihkui ennen näytöstä.

Syysmallisto leikittelee draamalla

Pariisissa nähdyssä muotinäytöksessä selvisi, että H&M-ketjun syysmallisto on rakennettu hyvin selkeiden värien varaan: catwalkilla nähtiin erityisen paljon mustaa ja valkoista, joten kontrastit näyttelivät kokonaisuudessa merkittävää roolia.

– Mallisto on täynnä modernia draamaa, H&M-ketjun pääsuunnittelija Ann-Sofie Johansson kertoo.

Syysmallistossa myös poikamaisuus ja itsevarmuus näkyivät vahvasti. Mallistoon oli selvästi haettu erityisen persoonallista ja räväkkää otetta – catwalkeilla esitellyille mallistoille tuttuun tapaan.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat ja video: H&M

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja