H&M:n kuvahuijaus paljastui: Mallivartalot eivät ole todellisia!

Hennes&Mauritz vaatejätin verkkokaupassa käytetään huijauskuvia, kertoo Aftonbladet. H&M:n tiedottaja on paljastaa, että mallien vartalot eivät ole todellisia, vaan kuvakäsittelyn tulos.

Ruotsalaisyritys H&M:n verkkokaupan alusvaatekuvat eivät olekaan aitoja. Ne ovat kuvakäsittelyn tulos, jossa mallien kasvot on liitetty laihoihin vartaloihin.

– Kyseinen vartalo ei ole aito. Se on virtuaalinen ja toteutettu tietokoneella, tiedottaja Håcan Andersson kertoo Aftonbladet-lehdessä. Tiedottajan mukaan kuvissa esiintyvät mallikaunottaret eivät edes tiedä mihin heidän kasvokuviaan käytetään.

Andersson kertoo, että kuvankäsittely ei johdu epärealistisista vartaloihanteista, vaan yksinkertaisesti yrityksen halusta helpottaa vaatteiden esittelyä. Tiedottajan mukaan tätä tapaa käytetään verkkokaupassa sekä naisten- että miestenvaatteiden kohdalla.

Kuvakäsittelyhuijaus paljastui, kun Norjassa huomattiin joulukampanjan kuvissa omituisuuksia. Erääseen vartalokuvaan oli liitetty peräti kahdeksat eri kasvot.


MTV3 Helmi

Kuva: Kuvakaappaus H&M:n verkkosivuilta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja