H&M ja Versace yhteistyössä – maailmantähdet ylistävät projektia

Versace on suunnitellut H&M:lle vaatemalliston, jota maailmantähdet ylistävät innoissaan.

Valikoiduissa H&M-myymälöissä ympäri maailmaa tullaan myymään Versacen vaateketjulle suunnittelemaa Versace for H&M –vaatemallistoa 17.11 alkaen. New Yorkissa malliston lanseeraustilaisuudessa viihtyneet maailmantähdet olivat hyvin innoissaan projektista.

Muun muassa Kill Bill –elokuvista tuttu näyttelijä Uma Thurman on innoissaan siitä, että pian kaikilla on mahdollisuus ostaa Versacea.

– On todella hienoa, että Versace tulee kaikkien saataville. Mallisto on cool, värikäs, nuorekas ja erittäin trendikäs. En malta odottaa show’ta, Uma Thurman hymyili.

Gossip Girl –sarjasta tuttu Blake Lively paljasti olevansa todellinen H&M-fani. Näyttelijätär viihtyy myös design-vaatteissa, joten tuore mallisto on kuin tehty Livelylle.

– Olen todellinen Versacen fani. Vaatteet istuvat naisen vartalolle uskomattomalla tavalla. Olen myös suuri H&M-fani. Ihanaa, että H&M:ltä saa Versacea, Blake Lively hihkui.

Myös näyttelijä Selma Blair seurasi lanseeraustilaisuutta häkeltyneenä. Versacen persoonallinen pääsuunnittelija saa kiitosta Blairilta.

– Versace on niin uskomaton ja loistokas. Upeaa, että nuoret voivat ostaa sitä. Donatella on mahtava nainen, Selma Blair hehkutti.

Versace for H&M –mallisto tulee myyntiin valikoiduissa H&M-myymälöissä 17.11. kello 8.00. Suomessa Versacen suunnittelemia vaatteita tullaan myymään Helsingin Aleksanterinkadun myymälässä, Tampereen Hämeenkadun myymälässä sekä Turun Aurakadun myymälässä.

Katso Versacen upea muotinäytös!

MTV3/Helmi

Kuvat: H&M

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja