Syöpäsairas lapsi kaipasi rakasta lemmikkiään – tuntematon mies ajoi 52 tuntia koira kyydissään

Kun vakavasti sairas 8-vuotias Perryn Miller kaipasi koiraansa, tuntematon mies tuli apuun. Bob ajoi tuhansia kilometrejä, jotta lapsi saisi viettää aikaa Frank-koiran kanssa.

Amerikkalaisella Perryn Millerillä ei ole ollut helppoa. Perrynillä diagnosoitiin aivokasvain vain 8-vuotiaana, kertoo CBS News.

Kaikki alkoi, kun Perryn alkoi kärsiä päänsäryistä. Niiden syynä pidettiin aluksi silmälaseja.

Joulun pyhinä Perrynin tila huononi. Vierailu ensiavussa paljasti, että kyse on jostakin vakavammasta: Perrynillä oli aivokasvain, joka vaati välitöntä hoitoa. Hänet leikattiin heti.

– Olemme olleet sokissa, olemme olleet surullisia, pojan äiti Jamie kuvailee.

Perhe on joutunut muutenkin asumaan sukulaisillaan, sillä heidän asuntonsa tuhoutui hurrikaani Florencessa. He eivät tiedä, koska pääsevät pysyvästi kotiin.

Tuntematon mies halusi auttaa

Perrynin tarina sai mediassa runsaasti huomiota. Jotakin kuitenkin puuttui: Perryn kaipasi perheen koiraa.

Perrynin perheen 8-kuinen saksanpaimenkoira Frank oli jäänyt hoitoon toiseen osavaltioon Perrynin sairastuttua, eikä poika siksi voinut viettää aikaa sen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun perheen tarina alkoi levitä sosiaalisessa mediassa, se osui entisen rekkakuskin, Bob Reynoldsin, silmiin. Bob halusi auttaa, vaikkei edes tuntenut Perrynin perhettä.

Ajoi 3700 kilometriä ja 52 tuntia

Bob tarjoutui hakemaan Frankin ja ajamaan 2300 mailia, siis kokonaiset 3700 kilometriä, jotta Perryn saisi leikkiä koiran kanssa. Koira matkasi Bobin seurassa läpi seitsemän osavaltion.

– Minusta on upeaa, että Frank voi olla hänen kanssaan ja auttaa häntä toipumaan, Bob kuvasi motiiviaan.

Frankilla oli Bobin ajaman Subarun takaosa käytössään matkan aikana. Aikaa ajomatkaan kuuli 52 tuntia.

– En koskaan kyseenalaistanut sitä, miksi tein sen, tai mitään. Tiesin vain, että jotakin pitäisi tehdä, ja minä voisin tehdä sen, Bob sanoo.

Bob lupasi viedä koiran myös takaisin!

Bobin ansiosta Perryn sai viettää aikaa rakkaan koiransa kanssa.

– Olin innoissani nähdessäni Frankin. Minä vain pidän Frankista todella paljon ja se on hyvä poika, Perryn kuvailee.

Frank ei kuitenkaan voi jäädä kovin pitkäksi aikaa perheensä luo, vaan sen pitää palata takaisin toiseen osavaltioon. Se ei haittaa: Bob on jo luvannut ajaa Frankin myös takaisin!

Lue myös:

    Uusimmat