Suurin osa suomalaisista pelaa Monopoli-peliä väärin?

Daily Mail -lehti uutisoi tällä viikolla Campaign For Real Monopoly -kampanjasta, jonka mukaan suurin osa pelaajista ei tunne sääntöjä, koska niihin ei jakseta paneutua kunnolla ennen pelin aloittamista.

Oletko sinäkin aina pelannut Monopoli-peliä väärin? Bloggari Johnny Nexusin perustaman kampanjan mukaan moni jättää huomiotta säännön, jonka mukaan pelaajilla on mahdollisuus ostaa myymätön tontti huutokaupassa, mikäli siihen tullut pelaaja ei halua tai voi ostaa tonttia.

– Jos ruudussa on vapaa tontti, eli tontti, jonka lainhuudatustodistus ei ole kenenkään pelaajan hallussa, pelaaja voi ostaa sen pankilta pelilaudassa ilmoitettuun hintaan. Vastineeksi hän saa lainhuudatustodistuksen. Tontin omistusoikeus on aina lainhuudatustodistuksen kulloisellakin laillisella haltijalla (pelaajalla, jolle todistus on siirtynyt pelin sääntöjen mukaisella tavalla). Jos pelaaja ei halua ostaa vapaata tonttia, pankki myy sen huutokaupalla eniten tarjoavalle. Huutokaupassa ei ole pohjahintaa ja siihen saavat osallistua kaikki pelaajat, myös juuri heittänyt, pelin säännöissä kerrotaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja