Mainos

Surevalta isoisältä suloinen teko vieraalle taaperolle ruokakaupassa: "Maailmassa on edelleen jotain hyvää"

Surun murtama isoisä yllätti tuntemattoman pikkupojan kesken tavallisen kauppareissun. Tämä teko lämmitti kaikkien sydämiä!

Ostoksilla yhdessä pienen poikansa Owenin kanssa ollut äiti Alyssa Hacker sai kokea, että ystävällisyys ei ole kadonnut maailmasta. Kaikki sai alkunsa, kun hänen poikansa nappasi leluhyllyltä kolme dinosauruslelua. 

– Owen nappasi kaikki kolme lelua, ja juuri kun olimme valitsemassa minkä hän niistä haluaisi, Owen huusi ”hei” meidän ohitsemme kulkeneelle vanhemmalle miehelle. Hän kääntyi ympäri ja sanoi: ”Hei, suloinen poika”, äiti kertoo pojan ja tuntemattoman miehen kohtaamisesta.

Poika jatkoi leluilla leikkimistä, kun yhtäkkiä mies kaivoi esiin lompakkonsa ja sujautti setelin pikkupojan paidan taskuun. Vanhempi mies ei tehnyt tätä silkasta ystävällisyydestä, vaan hänellä oli kerrottavanaan myös tarina.

Yllättävä kohtaaminen on liikuttanut jo tuhansia 

Mies halusi hemmotella lasta leluilla, koska hänellä itsellään ei ollut siihen enää mahdollisuutta. 

– Menetin kaksivuotiaan pojanpoikani viime viikolla. Ota raha ja osta pojallesi kaikki kolme dinosaurusta, surullinen mies lausui äidille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies silitti pojan selkää, pyyhki kyyneleensä ja käveli pois perheen luota. Vaikka tuntemattoman miehen kohtaaminen oli vain pieni hetki äidin elämässä, se vaikutti häneen syvästi. Ja ilo oli taatusti molemminpuolinen. 

– Maailmassa on edelleen jotain hyvää, äiti päättää päivityksensä.  

Hackerin päivitys on koskettanut jo satoja tuhansia ihmisiä, ja lukuisat kuvaan kommentoineet ovat kertoneet liikuttuneensa syvästi tämän vanhan miehen ystävällisyydestä. 

– Mikä ihana tapa kunnioittaa pojanpojan muistoa tarjoamalla tällä pienelle pojalle odottamatonta iloa. Toivottavasti hänen äitinsä kertoo hänelle tämän tarinan sitten, kun hän on tarpeeksi vanha ymmärtämään sen, eräs kommentoija toteaa. 

Lähde: People

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.