Suosikkikoomikko pilkkaa prinsessa Dianaa kappaleellaan – britit tyrmistyivät

Myös prinsessa Dianan muistokonsertissa vuonna 2007 esiintynyt Ricky Gervais julkaisi kappaleen, jonka kyseenalaiset sanoitukset ovat saaneet brittiläiset suunniltaan.

Koomikko Ricky Gervais tunnetaan piikikkäästä huumoristaan ja hän on säännöllisin väliajoin pulassa möläytystensä vuoksi.

Gervaisin tuorein kohu on järkyttänyt monia. Hänen pian ensi-iltansa saavassa David Brent: Life on the Road -elokuvassa pilkataan yhtä Iso-Britannian kansallisaarteista: prinsessa Dianan muistoa.

Gervais esitteli kappaleen Paris Nights vuonna 2013 Konttori-ohjelmassa. Silloin kappaletta pidettiin kunnianosoituksena.

Nyt Grevais on kuitenkin jatkanut kappaletta uudella säkeistöllä, jossa viitataan esimerkiksi prinsessa Dianan tekemään hyväntekeväisyystyöhön.

You hugged a man with full-blown AIDS, to show the world you can’t catch it that way.

It's only spread via blood, by sharing needles that are infected. Another way is having anal sex with strangers unprotected.

Ricky Gervais: Paris Nights

Prinsessa pyrki levittämään tietoa AIDSista ja HIVstä. Moni on tulkinnut Gervaisin laulun pilkkaavan prinsessa Dianan tekemää työtä.

Halasit miestä jolla on AIDS näyttääksesi maailmalle, ettei se tartu niin. Se tarttuu vain veren välityksellä, likaisten neulojen jakamisella, tai harrastamalla anaaliseksiä tuntemattomien kanssa ilman suojaa, Gervaisin kappaleessa lauletaan. 

Prinssi Charlesin puoliso prinsessa Diana menehtyi traagisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Kansan rakastama prinsessa oli prinssi Williamin ja prinssi Harryn äiti. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat