Mainos

Suomen kapteenilta suorat sanat: Olihan se aikamoista paskaa

Nuorten Leijonien kapteeni Artturi Lehkonen ei säästellyt sanojaan 1-2-yllätystappioon päättyneen Slovakia-ottelun jälkeen.

Suomi on aloittanut MM-turnauksen kahdella tappiolla. Tehtyjä maaleja on vaivaiset kaksi.

– Mitä tässä nyt sitten sanoisi. Ei auta itku markkinoilla. Tämä pitää käsitellä, Lehkonen sanoi MTV Sportille.

Edes rouva Fortuna ei ollut Nuorten Leijonien puolella. Suomi laukoi maalia kohti 38 kertaa, minkä lisäksi tolpat kilisivät neljästi.

– Olihan se silti aikamoista paskaa. Jos halutaan pitkälle tässä turnauksessa, niin tuo peli ei riitä ollenkaan. Olisi pitänyt voittaa tämä peli ja olla paremmin valmistautuneita kaikkeen. Hävittiin kaksinkamppailut, laukaukset olivat karmeita, ei päästy keskialueen yli kiekon kanssa, kun ei uskallettu haastaa eikä ollut jalkaa. Kukaan ei voi olla tuohon suoritukseen tyytyväinen. Räpellystä, sanotaan näin.

Ykkösketju – eli Lehkonen, Aleksi Mustonen ja Kasperi Kapanen – on toistaiseksi ollut Suomen heikoin lenkki.

– Ollaan pelattu surkeasti. Emme ole päässeet kiekon kanssa keskialueen yli. Kiekkoa joudutaan heittämään päätyyn, eikä suoria hyökkäyksiä ole ollut ollenkaan. Se on vaikeaa, kun pitää koko ajan jahdata kiekkoa, tuskaili Lehkonen.

Erikoistilanteissa ei myöskään ole ollut kehumista. Ylivoimalla mahdollisuuksia on ollut kymmenen, mutta maaleja on syntynyt pyöreä nolla.

– Ylivoima on ollut täyttä paskaa, se ei vain lähde. Nyt saa nähdä, tuleeko ketjumuutoksia. Joitain keinoja täytyy löytyä, että saadaan ylivoima toimimaan, Lehkonen sanoi.

– Nyt pitää näyttää maailmalle, että hemmetti osataan pelata paremmin kuin mitä tänään näytettiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.