Mainos

Suomalaiset paljastavat: Onko peniksen tai rintojen koolla oikeasti väliä?

Lähes puolelle suomalaisnaisista peniksen koolla on väliä, rintojen koko puolestaan on tärkeä 36 prosentille suomalaismiehistä.

Kaalimato.comin tilaaman tutkimuksen mukaan suomalaisnaisista 45 prosenttia pitää peniksen kokoa merkityksellisenä seksin kannalta. Suomalaismiehistä puolestaan 30 prosenttia kokee, että peniksen koolla on väliä. 

Rintojen koko on tärkeää 36 prosentille suomalaismiehistä, kun naisvastaajista 23 prosenttia oli samaa mieltä väittämästä. 

– Penis ja rinnat ovat perinteisesti kiihottavina pidettyjä ruumiinosia, joten tutkimuksen tulos ei sinänsä yllätä. Moni pitää visuaalisuutta tärkeänä osana seksiä ja saattavat pitää tietynkokoisia rintoja erityisen kauniina. Miehen peniksen koolla voi olla yhdynnässä kuitenkin osittain väliä myös fysiologisesti. Penis venyttää tiettyjä emättimessä ja sen pohjukassa sijaitsevia hermoja, mikä tuottaa osalle naisista erityistä mielihyvää yhdynnän aikana, kertoo Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen.

– Seksikumppanista voi aina kuitenkin löytyä myös uusia kiihottavia paikkoja, jos on avoin niitä etsimään. Fyysisten ominaisuuksien ohella oma tärkeä roolinsa nautinnossa on toki myös mielikuvilla ja toista ihmistä kohtaan koetuilla tunteilla, hän jatkaa.

Tutkimustiedot perustuvat Kaalimato.comin tilaamaan ja Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy: analysoimaan kyselytutkimukseen. Tutkimusaineisto koottiin verkkotutkimusyhtiö M3 Research Oy:n internetpaneelissa toukokuussa 2016. Kyselyyn vastasi 1 187 iältään 18–65-vuotiasta suomalaista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.