Mainos

Suomalaisbloggari vinkkaa: Näin kerrytät matkakassaa helposti

Jos tavoitteenasi on säästää rahaa vaikkapa tulevaa lomamatkaa varten, tämä vinkki on juuri sinua varten!

Palasia Arjestani -blogia pitävä 34-vuotias Jonna Musakka pohtii viimeisimmässä postauksessaan, millaisin keinoin rahaa on mahdollista tienata helposti lisää. 

Nuorempana nainen kertoo tuhlanneensa lähes kaiken tienaamansa, mutta aikuistumisen myötä myös säästäminen on tullut mukaan kuvioihin. Tällä hetkellä naisen säästökohteena on matka, ja hän kertookin yrittävänsä säästää kaiken mahdollisen rahan matkustamiseen.

Erittäin helppo keino tienata ylimääräistä rahaa on Musakan mukaan käydä läpi kaappeja ja pistää myyntiin kaikki itselle tarpeettomat vaatteet ja tavarat. Jos puolestaan tarvetta jollekin asialle tulee, Musakka kehottaa hankkimaan sen käytettynä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Miksi pitäisi kaikki ostaa uutena? En oikein ymmärrä sitä, Musakka toteaa.

Vaivannäkö ei palkitse vain rahallisesti

Musakka kertoo laittavansa kaikki myymistään asioista saadut rahat laatikkoon, jossa ne odottavat käyttöön pääsyä. Viime vuonna ennen matkalle lähtöä Musakka kertoo hankkineensa tällä keinolla matkakassaan muutamassa kuukaudessa noin seitsemänsataa euroa.

Vaikka vaatteita ja tavaroita myisi vain muutamalla eurolla, mutta niitä myy paljon, säästöön kertyy yllättävänkin paljon rahaa. Samalla tulee myös tyhjennettyä kaappeja ja levitettyä hyvää mieltä, eikä käyttökelpoista tavaraa tarvitsee heittää roskiin. 

– Se vaatii hieman itseltä, täytyy tehdä asioita ja nähdä vaivaa, mutta kyllä se palkitsee, Musakka toteaa.

Tiedätkö, mitä pankkitalletus todellisuudessa tarkoittaa? 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.