Suomalaisbloggaaja ilkeistä kommenteista: Kaikkia ei voi miellyttää

Lifestylebloggaajat ovat helposti tyrmättävässä asemassa: anonyymi kommentointi onnistuu vain parilla hiiren klikkauksella. Erityistä tyydytystä haukkuja saa, jos bloggaajan onnistuu provosoimaan ilkeistä kommenteista.

MTV Lifestyle kirjoitti brittibloggaaja Em Fordin julkaisemasta Youtube-videosta, jolle bloggaaja on koonnut osan saamistaan lähes järkyttävistä kommenteista.

Palautevyöryn aiheutti bloggaajan aiemmin julkaisema meikitön kuva itsestään. Kauniin bloggaajan kasvoilta löytyy näppyjä, kuten lähes kaikilta tavallisilta ihmisiltä jossain vaiheessa elämää, mutta osalle lukijoista se oli liikaa.

”Olet ällöttävä.” ”En pysty edes katsomaan häntä.” ”Eikö hän ole ikinä pessyt kasvojaan?”

Tempaus on kuitenkin saanut myös positiivista palautetta. Moni koki bloggaajan rohkeuden inspiroivaksi teoksi.

"Olen tosi kriittinen omista kuvistani"

Suosittua suomalaista Alexa Dagmar -lifestyleblogia kirjoittava Alexa Aavarinne suhtautuu blogiinsa tuleviin negatiivisiin kommentteihin kokemuksen äänellä:

– Jokaisessa työssä on hyvät ja huonot puolensa. Kun asettaa itsensä julkiseen asemaan, niin huonoakin palautetta tulee.

Aavarinne kertoo saavansa ”yllättävän vähän” negatiivista palautetta. Omien kuvien julkaisu aiheuttaa kuitenkin paineita – joskaan ei ulkonäköä haukkuvien kommentoijien takia.

– Olen tosi kriittinen omista kuvistani, sillä blogini perustuu kauniisiin kuviin. Kauneus on kuitenkin katsojan silmissä, eikä kukaan ole täydellinen.

Aavarinne on myös julkaissut itsestään meikittömän kuvan parisen vuotta sitten. Palaute oli kuitenkin tuolloin lähes ainoastaan positiivista. Brittiläisen kollegan heittäytymistä Aavarinne kommentoi ylistävästi:

– Mun mielestä se oli upea, jotenkin pysäyttävä tempaus. On inspiroivaa, että alan ihmiset laittavat itsensä likoon. Ehkä ihmiset ymmärtävät videon katsottuaan, millaista käytöstä netissä oikein on.

Lue myös:

    Uusimmat