Stylisti Outi Broux avoimena: Käyn kerran vuodessa pistoshoidoissa

Studio55.fi-lähetyksessä puhuttiin maanantaina esteettisistä pistoshoidoista. Stylisti-meikkitaiteilija Outi Broux pitää niitä yhtenä kauneutensa salaisuuksista.

Outi Broux kertoi kokeilleensa botoxia ja täyteaineita ensimmäisen kerran alle nelikymppisenä, 2000-luvun alussa.

– Syy oli ihan puhtaasti silkka uteliaisuus. Ihan työnkin puolesta minun on aina pitänyt tietää, mitä tapahtuu kauneuden markkinoilla, Broux kertoi lähetyksessä.

– Siinä sitten huomasin ne hyvät puolet ja haittapuolet, mikä on liikaa ja mikä liian vähän. Nyt käyn säännöllisesti kerran vuodessa pienessä käsittelyssä. Enkä ajatuksena, että näyttäisin 18-vuotiaalta, vaan niin kuin kaikilla aikuisilla naisilla, että olisi mukavampi olla omissa nahoissaan.

Broux sanoi, että hyvin harva nainen tavoittelee esteettisillä pistoshoidoilla parikymppisen ulkonäköä, vaan toiveena on pikemminkin luonnollinen täyteläisyys.

– Osa haluaa, että voisi edes käyttää huulipunaa, kun huulet ovat hävinneet.

Brouxin mielestä mediassa nostetaan esille vain ylilyöntejä ja irvikuvia.

– Totuus on, että niistä naisista, jotka niitä (esteettisiä pistoshoitoja) käyttävät, sitä ei edes huomaa. Se on se kommentti, minkä minäkin aina kuulen: eihän sinulla ole kasvot halvaantuneet – ne eivät todellakaan ole –, tai eihän sinulla ole tällaiset huulet, Broux esitti.

– Pienillä määrillä ja nimenomaan ammattitaitoisten tekijöiden laittamina ne (pistoshoidot) ovat ihan mieltä piristäviä juttuja. Ei haluta näyttää väsyneiltä ja ennen aikaa rupsahtaneilta, vaan halutaan antaa samanlainen ulkoinen habitus ja mielikuva itsestä kuin miltä sisällä tuntuu. 

"Pääkaupunkiseudulla kaikenkarvaisia yrittäjiä"

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Asko Salmi kertoi Huomenta Suomessa huhtikuussa 2014, että alalla on paljon myös epämääräisiä yrittäjiä, joiden aikaansaannoksia joudutaan korjailemaan.

Lue myös:

    Uusimmat