Päivitys artikkeliin: Spotify ei lopetakaan Windows Phone -tukea

Teknavi ja Teknavin yhteistyötaho Mobiili.fi kertoivat aiemmin tänään, että Spotify olisi lopettanut Windows Phone -tuen kokonaan. Tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Aiempi uutinen kertoi näin:

Spotifyn Windows Phone -sovellus ei päivitysten osalta ole pysynyt Android- ja iOS-versioiden tasalla, mutta nyt Spotify on lopettanut Windows Phone -tuen kokonaan. Spotifyn asiakaspalvelu on kertonut, että Windows Phone 8.x -laitteille tarkoitettu sovellus ei tule enää saamaan päivityksiä.

Asiakkaat voivat jatkaa Spotifyn Windows Phone -sovelluksen käyttöä entiseen malliin. Mikäli sovelluksessa kuitenkin ilmenee pahoja virheitä tai puutteita, ei käyttäjällä ole muita vaihtoehtoja kuin vaihtaa musiikkipalvelua tai mobiilialustaa, sillä päivityksiä sovellukseen ei enää tule.

Windows 10 -sovelluksesta kysyttäessä Spotifylta kerrottiin, ettei sen mahdollisesta tulosta tai aikataulusta voida kertoa vielä mitään. Mikäli jotain uutta kuitenkin tulee, saavat Windows 10 -käyttäjät kehotuksen ladata uuden sovelluksen.

Spotify on sittemmin muuttanut lausuntoaan ja otti artikkelin julkaisun jälkeen yhteyttä Teknavin yhteistyötaho Mobiili.fi:n toimitukseen. Virallinen kanta kuuluu seuraavasti:

Our main goal at Spotify is to offer the best music experience on the market, covering all platforms. To clarify our recent information regarding the Windows Phone experience, we will continue supporting the Windows Phone 8.1 experience moving forward and we are actually improving our support for Windows 10 in our coming update 5.2, which will be available starting today.

Windows Phone -tukea ei siis ole lopetettu, ja Windows 10 -tukea parannetaan tästä päivästä alkaen uuden 5.2 päivityksen myötä.

Juttua päivitetty klo 16.32.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja