Mainos

Somekansa raivostui tuoreen äidin julkaisemasta kuvasta: "Älä ole noin itsekäs!"

Tuhannet ihmiset ovat kauhistuneet tuoreen äidin vartaloa paljastava kuvasta. Kritiikki ei kuitenkaan tällä kertaa kohdistu vartaloon, vaan lapsen hyvinvointiin. 

Suosittu personal trainer ja Instagram-tähti Chointel Duncan on joutunut lukuisten ihmisten silmätikuksi sen jälkeen, kun hän julkaisi itsestään kuvan vastasyntyneen vauvansa kanssa. Kritiikkiin vastannut nainen kehottaa nyt ihmisiä miettimään kahdesti, mitä he sosiaalisessa mediassa oikein kirjoittavat.

Kommentit arvostelevat naisen kykyä toimia äitinä

Duncan julkaisi kuvan itsestään ja pienestä pojastaan vain 13 päivää synnytyksen jälkeen. Kuva herätti nopeasti niin positiivisia kuin negatiivisiakin tunteita. Osa kuvaa kommentoineista kehui naisen upeaa vartaloa, kun osa päätyi kritisoimaan naisen taitoja hoitaa hänen pientä poikaansa.

Lukuisat ihmiset ovat olleet kauhuissaan siitä, millä tavalla tuore äiti pitää lasta sylissään. Kuvassa näyttää siltä, kuin vauvan pää roikkuisi taaksepäin. Äidin mukaan poika kuitenkin vain yksinkertaisesti yrittää nostaa päätään juuri kyseisellä hetkellä, jolla kuva on otettu.

– Älä ole noin itsekäs! Nyt olet äiti ja lapsi on kaikista tärkein. Katso hänen päätään, kuinka sinä pidät tuota pientä vauvaraukkaa!! eräs kommentti kritisoi Instagramissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuhansia osittain ilkeitäkin kommentteja saanut Duncan julkaisi myöhemmin vastineeksi uuden kuva, jossa pojan pää lepää äitiä vasten. Kuva on otettu vain muutama sekunti edellistä kuvaa myöhemmin.  

– Anteeksi, mutta mitä ajattelitte, kun vähättelitte tapaani olla äiti ja yrititte kouluttaa minua lapsen turvallisuudesta? Duncan kirjoittaa. 

Äiti kirjoittaa, että lapsi sattui nostamaan kohua herättäneessä kuvassa päätään, mutta laski sen nopeasti takaisin hänen rinnalleen.

– Älkää seuraavalla kerralla tuomitko niin nopeasti, Duncan kehottaa.

Nainen kehottaa myös kaikkia, jotka eivät ole kiinnostuneet hänen julkaisemistaan kuvista, lopettamaan hänen seuraamisensa sosiaalisessa mediassa. 

Lähde: Diply

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.