Mainos

Sokea koira auttoi pelastajaansa ihanalla tavalla: "Se antaa minulle syyn elää"

Sokean koiranpennun elämäniloisuus tekee kaikkien päivästä hieman paremman. 

Jotkut koirat ja omistajat ovat kuin luotuja toisilleen. Niin myös tässä koskettavassa tapuksessa.

Kaikki alkoi, kun pennsylvanialainen pitbullinpentu joutui kolariin sen ollessa vasta vuoden ikäinen. Eläinsairaalaan kiidätetty koira oli saanut törmäyksessä vakavia vammoja ja sen kerrottiin sokeutuvan. Bear-nimisen koiran omistaja ei kuitenkaan pystynyt maksamaan vaativaa leikkausta, joten vastuu koiran hoidosta siirrettiin eläinsairaalalle. 

Kohtalo puuttui onneksi peliin, sillä eläinlääkärin 15-vuotias tytär Katie rakastui kovia kokeneeseen koiraan välittömästi. Loppujen lopuksi koiralla oli tytölle suurempi merkitys kuin kukaan olisi osannut aavistaa. 

Koiran sokeus ei ole este millekään

Väliaikaisesti koiran kotiinsa ottanut perhe ei lopulta pystynytkään luopumaan koirasta, vaan he päättivät pitää sen itsellään.

– Kun näin sen ensimmäisen kerran, se näytti aivan kuin kauhuelokuvasta karanneelta. Päätimme kuitenkin avata kotimme ja sydämemme sille, tytär Katie kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koira toipui leikkauksesta nopeasti, eikä sokeus ole uusien omistajien mukaan haitannut lainkaan nuoren koiran elämää. Se juoksee ja leikkii aivan kuten muutkin koiranpennut.

– Sokean koiran kanssa eläminen ei eroa millään lailla tavallisen koiran kanssa elämisestä.

Perhe kertoo koiran opettaneen heille sen, että rakkaus ei ole se, mitä näet, se on mitä tunnet.

Koira auttoi tyttöä läpi epävarmojen aikojen

Bearin tulo perheeseen merkitsi tytär Katielle todella paljon. Koira on auttanut tyttöä läpi vaikean teini-iän, eikä hän osaa sanoa, mihin hän olisi päätynyt ilman koiran tuloa perheeseen.

– Ennen kuin se tuli elämääni, olin huolissani siitä, että tuhlasin elämääni. Minusta tuntui, että aika liikkui nopeammin kuin minä. Nyt minusta tuntuu, että minulla on tarkoitus, perheen tyttö kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo Bearin opettaneen hänelle paljon koirista, ja hän toivookin auttavansa tulevaisuudessa mahdollisimman monia koiria löytämään itselleen rakastavan kodin.

– Se motivoi minua. Se saa minut hymyilemään kun tunnen itseni surulliseksi ja antaa minulle syyn elää, Katie kertoo.

Katien mukaan erityistarpeita vaativat koirat toimivat hyvänä esimerkkinä kaikille. Sokeat koirat törmäilevät välillä esineisiin, mutta se ei haittaa. Esteet on tehty voitettaviksi.

Video: Tämä koira sai uuden mahdollisuuden elämään.

2:28

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.