Sofia Belórf avautuu rehellisesti tuntemuksistaan: "Tämä vuosi on ollut yhtä helvettiä"

6:01
MTV Uutisten rikostoimittaja kokoaa Sofia Belórfin tapauksen.

Sofia Belórfin kulunut vuosi on ollut raskas. 

Fitnesskaunotar Sofia Belórfin tähän vuoteen on mahtunut paljon käänteitä, kun suuren katiska-huumevyyhdin käsittely alkoi Helsingin käräjäoikeudessa tammikuussa. Huumevyyhdin toinen pääsyytetty on Belórfin liikemiesrakas Niko Ranta-aho, joka on istunut tutkintavankeudessa noin kahdeksan kuukautta.

Katiska-vyyhdissä tapahtui tänään sokkikäänne, toinen pääsyytetyistä ja huumeliigan johtamisesta epäilty Ranta-aho myönsi pääpiirteittäin kaikki häneen kohdistetut syytteet. Hän on myös tunnustanut olevansa huumekauppoja järjestellyt nimimerkki "Cobra". Aiemmin Ranta-aho on kiistänyt syytteet.

Belórf on ollut aktiivisesti seuraamassa käräjäoikeudessa istuntoja, sillä oikeussali on ainoa paikka, jossa hän tapaa avopuolisoaan. Belórf on kertonut myös avoimesti tuntemuksistaan ja hän onkin sanonut, että huumori on yksi apukeino, millä on selvinnyt hankalista ajoista.

Belórf oli jälleen tänään käräjäoikeudessa, jonka jälkeen suuntasi kotiinsa ja päivitti tunnelmiaan Instagram-päivitykseen. Julkaisemassaan kuvassa hän hellittelee Bambi-koiraansa. 

– Voin sanoa, että tämä vuosi on ollut yhtä helvettiä, mutta tiedän, että kaikki menee parempaan päin, hän kirjoittaa lisäten kuvatunnisteiksi katiska, koronaja kolmikymppiset. 

Belórf viittaa tiettävästi omiin syntymäpäiviinsä, sillä hän täyttää pyöreitä 6. huhtikuuta.

Rikospaikka keskiviikkoisin MTV3-kanavalla klo 22.35

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja