Niko Ranta-aho istuu vangittuna Pasilan poliisivankilassa – tältä hän näyttää nykyään

7:34
Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma oli vieraana Rikospaikka-ohjelmassa.

Liikemies Niko Ranta-aho pidätettiin heinäkuussa ja on siitä asti istunut vangittuna.

Suuren Katiska-huumevyyhdin toinen pääsyytetty, liikemies Niko Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa nyt noin 8 kuukautta. Vapauden menettämisen lisäksi vankeudessa vietetty aika on tarkoittanut muun muassa eristystä avopuoliso, fitnessmalli Sofia Belórfista, joka on myös syytettynä samassa rikosvyyhdissä.

Pariskunta ei ole päässyt keskustelemaan kahdestaan sitten heinäkuun, jolloin heidät molemmat pidätettiin. Käräjäoikeuden istuntosali on siis ainoa paikka, missä Belórf ainakin toistaiseksi näkee puolisoaan. Belórf on ollut aktiivisesti läsnä Katiska-huumevyyhdin käsittelypäivinä.

MTV Uutiset sai kuvan Ranta-ahosta, joka on otettu viime keskiviikkona Pasilan poliisivankilassa. Kuvassa Niken paitaan pukeutunut Ranta-aho hymyilee turvapleksin takana ja puhuu puhelimeen, sillä myös vankiloissa on erilaisia järjestelyitä koronaviruspandemian vuoksi.

Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoi Rikospaikka-ohjelmassa, että olosuhteet eivät ole ajaneet Ranta-ahoa masennukseen.

– Kyllä hänen vointinsa on ollut koko ajan samanlainen. Ei ole mitään masennuskautta ollut. Ihan hyvin hän voi, Kaitaluoma sanoi Rikospaikka-ohjelmassa keskiviikkona.

Kaitaluoman mukaan Ranta-aho on viettänyt päiviään sellissä etenkin Katiska-vyyhdin asiakirjoihin tutustumalla.

– Päivittäisrutiinit, niin kyllä hän on aika ahkerasti jutun papereita siellä lukenut.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja