Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho eivät ole jutelleet heinäkuun jälkeen – oikeussali on ainoa paikka, jossa pari tapaa: "Haluan osoittaa hänelle tukeni, että seison tässä rinnalla"

7:03
MTV Uutiset Live oli paikalla, kun Sofia Belórf saapui käräjäoikeuteen.

MTV Uutiset Live haastatteli Sofia Belórfia tänään käräjäoikeudessa.

Katiska-huumevyyhdin käräjäkäsittely jatkuu tänään Helsingin käräjäoikeudessa, jota media pääsee seuraamaan samaan saliin syytettyjen kanssa. Tänään istunnossa kuullaan liikemies Niko Ranta-ahoa.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on jälleen paikalla käräjäoikeudessa tukemassa avopuolisoaan Niko Ranta-ahoa. Pariskunta ei ole päässyt keskustelemaan kahdestaan sitten heinäkuun, jolloin heidät molemmat pidätettiin. Käräjäoikeuden istuntosali on siis ainoa paikka, missä Belórf ainakin toistaiseksi näkee puolisoaan.

MTV Uutisten rikostoimittaja Tiia Palmén haastatteli Belórfia ennen oikeudenkäynnin alkua.

– Tänään on Nikon kuuleminen, niin kyllä minua kiinnostaa sen verran, että mitä siellä tulee, Belórf kertoi MTV Uutisille.

Belórf epäilee, että hän pääsee tapaamaan Ranta-ahoa vasta kuulemisten jälkeen - se voi venyä jopa kesään, jolloin on Belórfin kuuleminen. Rankinta hänen mukaansa on ollut juurikin se, ettei ole voinut jutella, saati tavata miestään.

– Me jouduimme eroamaan niin yhtäkkiä, varoittamatta. Sen jälkeen ei mitään yhteydenpitoa. Olemme kuitenkin asuneet yhdessä ja tottuneet olemaan päivittäin. Niin kyllähän se on kauheaa, kun tärkein perheenjäsen viedään pois.

"Pidätys oli iso sokki"

Ranta-aho ja Belórf voivat hymyillä ja vilkuttaa toisilleen oikeussalissa, mutta he eivät saa jutella.

– On se tyhjää parempi. Jossain vaiheessa tuntui, onko sitä ihmistä enää olemassakaan. Kyllä tuntuu hyvältä nähdä hänet. Sen takia käynkin täällä. Haluan osoittaa hänelle tukeni, että seison kyllä tässä rinnalla, Belórf kertoo hymyillen.

Belórf kertoo pidätyksen olleen elämän isoin sokki. Kesti aikansa, ennen kuin hän pystyi palaamaan takaisin työelämän.

– Halusin ottaa vapaata. Onneksi olen yrittäjä, niin pystyin sen tekemään. Otin jouluun asti vapaata ja yritin toipua sokista. Alkuvuonna olen tehnyt töitä, nyt riittää virtaa siihen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja