Sivusto neuvoi pesemään kengät ja höyryttämään kalan astianpesukoneessa – vinkit eivät uponneet kaikkiin: "Minun oli pakko lakata lukemasta"

1:14
Näin puhdistat hajulukon!

Sivuston erikoiset vinkit astianpesukoneen avulla kokkaamiseen ovat aiheuttaneet lukijoissa pahoinvointia.

Olitko juuri toipunut ajatuksesta, että jotkut pesevät vessaharjansa astianpesukoneessa? Varoitus: myös nämä vinkit voivat aiheuttaa puistatusta!

"Astianpesukoneesi on Sveitsin armeijan linkkuveitsi valepuvussa". Näin lupaa Digital trends -sivusto, jonka 14 vinkkiä astianpesukoneen hyödyntämiseen ovat herättäneet ihmetystä.

Kehottaa pesemään kengät ja lelut astianpesukoneessa

Aluksi ohjeet ovat melko tavanomaisia: sivuston mukaan astianpesukoneessa voi pestä myös keittiön sienet ja rätit sekä erilaiset rikkalapiot ja muut siivousvälineet.

– Onko sinulla sandaalit, joissa on useiden kesien edestä likaa? Ovatko saappaasi kurjassa kunnossa? Voit heittää ne pesukoneeseen, sivusto maalailee.

Sivusto neuvoo panemaan astianpesukoneeseen myös tuulettimen lavat, lampun rungon ja tuuletusritilät sekä hatut, lasten ja lemmikkien lelut ja hiusharjat ja -pannat

"Sen lisäksi, että se höyryttää ruokasi..."

Muovisten lelujen ja hattujen peseminen astianpesukoneessa on varmasti tullut muillekin mieleen. Mutta entä ruoan valmistaminen?

– Sen lisäksi, että se höyryttää ruokasi, pesukone on myös hyvä vaihtoehto uunille, jotta ruokasi pysyy lämpimänä. Se on kuitenkin tarkoitettu pitämään lämpö sisällään. Aseta ruoka sisään ja käytä kuivausohjelmaa, ja annat ruoallesi ekstralämpöä, jota se tarvitsee selvitäkseen ruoka-aikaan asti, sivusto kuvailee.

Sivuston mukaan astianpesukoneessa voi myös huuhdella ja höyryttää vihanneksia – ilman pesuaineita, tietenkin.

– Skippaa työn tekeminen käsin ja aseta sen sijaan kovat vihannekset, kuten perunat ja kurpitsat, ylähyllylle, sivusto kuvailee.

"Herkät" tomaatit se asettaisi alahyllylle; parsan ja porkkanat sivusto neuvoo höyryttämään alumiinifolion sisällä. Lisäksi Digital trends höyryttäisi astianpesukoneessa kalan, joka suojataan omaan pussiinsa.

"Ja sinä luulit, että se oli vain astianpesukone..."

Digital trends on kahden ystävyksen ylläpitämä sivusto, joka keskittyy teknisiin vempaimiin. Astianpesukone-ideat eivät sinällään ole uusia, sillä samanlaisia on tarjolla netissä pilvin pimein. Yleensä ruoat kehotetaan valmistamaan "hygieenisesti lasipurkissa tai pussissa".

Vinkit eivät kuitenkaan ole kansaan uponneet.

– Lol, ja sinä luulit, että se oli vain astianpesukone... Miten olisi jättimäinen kalanhöyrytin, Michael Kincade heittää.

– 14 "nerokasta" käyttöä astianpesukoneellesi, jos olet ällöttävä ja sairas ihminen, Twitter-käyttäjä JP Drake Enterprises suomii.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En ole ihan varma, haluanko pestä kenkäni yhdessä astioiden kanssa, Twitter-käyttäjä threebosses pohtii.

– Kun ne sanoivat "parsa astianpesukoneessa", minun oli pakko lakata lukemasta, nimimerkki Original Woman sanoo.

Lähteet: Digital trends,  Twitter, Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja