”Se on seksikäs ja tuhma”– seksiasiantuntijat paljastavat viisi suosikkiasentoaan

Kukapa antaisi parempia seksivinkkejä kuin seksikouluttaja?

Videolla asiantuntija kertoo vinkkinsä seksikaupoille.

Jos niin 69-seksiasento kuin klassikon päivitetty versio ”68” alkavat kyllästyttää, eikä ”teepussittaminen” tai ”kuningattareilu” tunnu omalta jutulta, on aika kokeilla jotain uutta. Mutta mitä?

Cosmopolitan UK haastatteli kolmea seksikouluttajaa, jotka listasivat suosikkiasentonsa perusteluineen. Näille kannattaa antaa mahdollisuus.

1. Sivuttain

Yksi kouluttajien suosimista seksiasennoista onnistuu, kun nainen, ”saaja”, asettautuu sikiöasentoon ja mies, ”antaja”, istuu naisen pepun taakse ja työntyy naiseen.

Asento tarjoaa mahdollisuuden niin vaginan kuin anuksenkin stimulointiin.

– Antaja voi pitää toisen lantiosta kiinni säilyttääkseen tasapainon ja saadakseen vipuvoimaa työntyessään sisään. Saaja voi nostaa ylintä jalkaansa uusia kulmia löytääkseen, vinkaa seksikouluttaja ja kirjailija Elle Chase.

Syvempää penetraatiota toivovien kannattaa kokeilla levittää ”saajan” pakaroita tai laittaa tyyny tämän lanteiden alle.

2. Takaapäin peilin edessä

Seksi takaapäin saa uutta vivahdetta, kun aktin hoitaa peilin edessä. Tällöin katsekontaktin ottaminen ja kommunikointi seksin aikana on helpompaa, mikä tekee rakastelusta intiimin kokemuksen.

– Se mahdollistaa lihallisen energian värähtelyn välillämme, luonnehtii seksi-, parisuhde- ja perheterapeutti sekä seksologi Jenni Skyler.

3. Sakseilu sivuttain

Penetraatiota ja sakseilua yhdistävässä asennossa nainen makaa kyljellään ja mies asettuu hänen taakseen. Partnerit ristivät jalkansa niin, että miehen toinen jalka on naisen haarojen välissä ja toinen hänen allaan.

– Asento on mukava ja tarjoaa erilaista kehojen kosketusta kulmasta riippuen, sanoo seksipositiivisuusaktivisti Kendra Holliday.

— Se on seksikäs ja tuhma, Holliday kuvailee.

4. Jaettu vibraattori

Kiihottava vaihtoehto perinteiselle penetraatiolle on vibraattorin tuoman nautinnon jakaminen. Tämän kokeakseen toinen partneri istuu pieni vibraattori lantionsa päällä, kun toinen kipuaa istumaan hänen päälleen. Näin vibraattori suo kuumia tuntemuksia molemmille osapuolille, samalla kun seksikumppaneiden kehot saavat koskettaa toisiaan.

– Bonuksena tämän voi tehdä joko kasvot vastakkain tai kasvot samaan suuntaan lehmityttö takaapäin -asentoa mukaillen, neuvoo seksikouluttaja Lisa Finn.

5. Työntäjä

Tämä asento toimii varsinkin, jos mies on merkittävästi naista suurempi. ”Työntäjässä” nainen makaa selällään ja mies yhtyy häneen kuin perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, mutta polvet maassa sen sijaan, että makaisin naisen päällä.

– Siinä on mahtava kulma sisäiseen stimulaatioon. Asentoa voi myös muokata niin, että nainen makaa kyljellään, vinkkaa Kendra Holliday.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja