Oletko sinä jo ”sakseillut”? Seksiniksi sopii kaikille uutuudennälkäisille

8:10

Tässä tapauksessa ”sakseilu” ei liity millään tavalla askarteluun.

Videolla naisen orgasmista kirjan kirjoittanut Marja Kihlström kertoo naisen seksuaalisuudesta.

Seksissä ”sakseilulla” tarkoitetaan asentoa, jossa aktiin osaa ottavat henkilöt hierovat haarat auki genitaalejaan yhteen kliimaksin saavuttaakseen. Asento muistuttaa toisiinsa lomittuneita saksia – siitä termi "sakseilu".

Tämä seksin harrastamisen muoto on tunnettu erityisesti naisten välisessä seksissä, mutta ”sakseilu” sopii myös kaikille kokeilunhaluisille ja seksinnälkäisille.

Miten ”sakseilu” tapahtuu?

Metro UK:n haastattelema seksi- ja parisuhdeasiantuntija Tami Rose kertoo, että ”sakseilun” eri vaihtoehtoja miettiessä vain mielikuvitus on rajana.

– Tyypillisesti ”sakseilussa” lantioita hinkataan vastakkain kyljellä sivuttain maaten. Asento muistuttaa kahta toisiinsa lomittunutta saksiparia, Rose selittää.

Hinkkaamisen tarkoituksensa on stimuloida lantion aluetta ja genitaaleja ja saavuttaa lopulta orgasmi.

”Sakseilu” sopii kaikille

”Sakseilu” ei ole vain lesboparien juttu – eikä ainoa naisten välisen seksin muoto.

Lukemattomat ”sakseilun” variaatiot tekevät siitä hauskan lisän petipuuhiin sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta.

”Sakseilua” voi kokeilla esimerkiksi lähetyssaarnaaja-asennossa tai seksissä takaapäin. Olennaista on seksuaalisen stimulaation antaminen ilman penetraatiota.

Kumppanin lantion lisäksi omaa lantiotaan voi ”sakseilussa” hinkata esimerkiksi jalkaa tai rintaa vasten.

Seksimuotojen yhdistely sallittua 

Pelkällä hinkuttamisella orgasmin saaminen voi osoittautua hankalaksi. Siksi voi olla hyödyllistä, että ulottuvilla on seksileluja tai että ”sakseilun” oheen lisätään muitakin seksin muotoja, kuten sormiseksiä, suuseksiä tai penetraatiota.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja