Päätä rakasteluhetkesi näihin asentoihin – huimasti paremmat orgasmit!

2:24

Miten taata naisen orgasmi sängyssä? Asiantuntija paljastaa viisi seksiasentoa, joihin akti kannattaa lopettaa, jos haluaa päästä kliimaksin huipulle.

Helpot, nopeat ja takuuvarmat seksiniksit kiinnostavat monia, mutta toimivatko ne oikeasti? Katso ylläolevalta videolta asiantuntijan vastaus!

Useimmat meistä saattavat hyödyntää sängyssä muutamaa tuttua ja turvallista asentoa. Jos parhaan mahdollisen orgasmin haluaa kuitenkin taata joka kerta, kannattaa lopetukseen kiinnittää toden teolla huomiota.

Women's Health haastatteli avioliitto- ja perheterapeutti Kat Van Kirkia, joka paljastaa asennot, jotka takaavat parhaimman kliimaksin. Asennot on suunniteltu erityisesti niin, että nainen saa paremman orgasmin.

”Snuggy”

Miten? Asento on kuin doggy style, mutta seisten. Nainen seisoo ja kääntää ylävartalonsa vyötäröltä alaspäin kohti lattiaa. Mies seisoo naisen takana ja tulee sisään takaapäin.

Miksi? Asiantuntijan mukaan ”snuggy”-asennossa yhdistyvät maksimaalinen nautinto ja vähäinen vaivannäkö.

– Siinä on doggy [stylen] kuumuus, sillä hän tulee takaapäin ja sinä voit helposti kosketella klitoristasi, kun hän menee sisään. Monet naiset ovat yllättyneitä, kuinka nopeasti he ovat valmiita tässä asennossa, Van Kirk sanoo.

Lähetyssaarnaaja väärinpäin

Kuvan lähde women's heal

Miten? Nainen makaa selällään ja mies levittää haaransa naisen ympärille katsoen jalkoihisi, kuten 69-asennossa. Nainen nostaa jalkansa miehen selän ympärille. Naisen täytyy nostaa lantiota, jotta miehen penis pääsee sisälle. Nainen voi ottaa miestä kiinni takapuolesta, ja auttaa tätä näin liikkumaan edestakaisin.

Miksi? Van Kirkin mukaan lähetyssaarnaaja väärinpäin on oiva asento orgasmia varten, sillä siinä koko naisen alapää ja klitorisalue saavat stimulaatiota.

Nainen päällä

Miten? Mies makaa selällään, nainen hänen päällään. Nainen kietoo jalkansa miehen ympärille ja nojaa hiukan eteenpäin. Kädet voi laskea miehen pään molemmille puolille.

Miksi? Nainen on päällä ja vastuussa, joten hän voi itse päättää liikkeet, nopeuden ja syvyyden. Miehellä taas on kädet vapaana naisen kuumien paikkojen stimuloimiseen. Asento voi varmistaa naisen orgasmin – ja mies pääsee näkemään kaiken aitiopaikalta.

”Miss new booty”

Kuvan lähde Women's Health

Miten? Mies istuu sängyn reunalla. Nainen asettaa kädet lattialle, mies vetää naisen lantion oman lantionsa päälle niin, että naisen jalat ovat molemmilla puolilla hänen kehoaan.

Miksi? Van Kirkin mukaan tämä asento on doggy stylea mukavampi ja parempi lopetus. Nainen voi hallita liikettä käsillään, tai ohjat voi antaa miehelle ja nainen voi vain kannatella itseään käsiensä varassa.

Lähetyssaarnaaja

Miten? Nainen makaa selällään. Mies on hänen päällään ja tulee sisään.

Miksi? Kuumuus tässä asennossa piilee siinä, että mies ottaa ohjat. Hän tekee suurimman osan työstä, ja nainen voi vain ihailla maisemia. Orgasmin saamista voi myös edistää esimerkiksi penisrenkaalla, joka stimuloi klitorista.

Perinteisessä lähetyssaarnaajassa on myös se etu, että siitä on hyvä jäädä suutelemaan ja halailemaan orgasmin jälkeen. Katsekontakti pysyy koko ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja