Ratkaisu makuuhuoneen ongelmiin? Seksityyny tuo lisää nautintoa

Seksityynyllä on tarkoitus muuttaa lantion ja selän asentoa nautinnollisemmaksi molemmille osapuolille.

Katso yllä olevalta videolta, millaisia seksivälineitä kotoa olisi hyvä löytyä.

Seksityynyllä tarkoitetaan tavallisesti kiinteää tyynyä, joka on muotoiltu ramppimaisesti. Toki, kuten seksileluissa yleensäkin, myös seksityynyjä löytyy moniin eri toiveisiin vastaamaan.

Yhteistä seksityynyille on se, että niitä on tarkoitus käyttää seksin aikana nautintoa lisäämään.

Lantion asentoa muuttamalla lisää nautintoa

Yksi syy, miksi seksityynyjä käytetään, on syvempi penetraatio. Kun vatsallaan makaava asettaa tyynyn reisiensä alle, lantio sekä takapuoli nousevat ja kumppani pääsee työntymään syvemmälle.

Seksityyny onkin oiva lisä makuuhuoneeseen, jossa lakanoissa temmelletään pienemmällä peniksellä varustellun kumppanin kanssa.

Seksityynylle voi olla tilausta myös, jos penis tai dildo tapaa tökkiä sisuksia ikävästi. Lantion asentoa muuttamalla seksi tuntuu mukavalta.

Suosittu lähetyssaarnaaja-asento saa osaltaan uutta säpinää, kun nainen asettaa seksityynyn selkänsä alle. Tällöin myös paljon puhuttu G-piste saa tuntumaa.

Tyyny voi auttaa välttämään kipuja

Suuseksin antamistakin seksityyny voi helpottaa: kun kumppanin lanteet ovat kohotettuna, välttyy suuseksin antaja niskakivuilta ja voi keskittyä nautinnon suomiseen.

Apua seksityynystä voivat löytää myös yleisistä selkäkivuista kärsivät. Seksityyny saa selkään aikaiseksi luonnollisen mutkan, joka ehkäisee kipuja ja lisävaurioita.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja