Olisitko valmis ”teepussittamiseen”? Tästä tuhmassa seksiasennossa on kyse

6:53

Lienee melko selvää, että kun seksin yhteydessä puhutaan pusseista, tarkoitetaan kiveksiä. ”Teepussittaminen” yhdistääkin teepussien liottamisesta tutun liikkeen suuseksiin.

Videolla kurkataan BDSM-ammattilaisen arkeen.

”Teepussittamisessa” ei ole kyse kivesten nuolemisesta tai muusta hyväilystä suulla. Seksileluja työkseen myyvä Topher Taylor määrittelee suuseksiasennon Cosmopolitan UK:lle seuraavasti:

– ”Teepussittamisessa” mies tai muu peniksen omistava henkilö dippaa kiveksiä partnerinsa suuhun ja pois.

Nimi on saanut inspiraationsa mistäpä muusta kuin teepusseista, joita upotetaan ja nostellaan kuumassa vedessä.

Kiveksissä on runsaasti hermopäätteitä

Kivesten suuhun dippaamisen tuomasta lämpöisästä ja kutittelevasta tunteesta nauttii nimenomaan niiden omistaja.

– Kivespusseissa on paljon hermopäätteitä, minkä vuoksi ne ovat erittäin herkät, Taylor sanoo.

Antavalle osapuolelle ”teepussittaminen” on nautinnollista siinä tapauksessa, että hän nauttii suuseksin antamisesta ja toiselle suodusta nautinnosta.

Tuhmuus kiihottaa

Suurin ero ”teepussittamisen” ja kivesten hyväilyn välillä on se, että kivesten omistaja pitää kyseisessä suuseksiasennossa kontrollin visusti itsellään.

Erityisen kiihottavaa ”teepussittamisesta” tekeekin senkin tuhmuus: toinen osapuoli on selkeästi dominoiva, kun toinen taas alistuva. Taylor kuitenkin uskoo vakaasti, ettei asennon harrastamiseen vaadita pervoja mieltymyksiä.

– Pienenkin halu partnerin tyydyttämiseen riittää toimituksesta nauttimiseen, mies sanoo.

Ja näin toimitus onnistuu

Helpoin tapa kokeilla ”teepussittamista” on asento, jossa antava osapuoli istuu tai polvistuu kivekset omistavan partnerinsa eteen ja kääntää päätään taakse. Tässä asennossa katsekontakti säilyy toimituksen edetessä, mikä tekee kokemuksesta intiimin.

Makuultaankin ”teepussittaminen” onnistuu. Tällöin antavan osapuolen kannattaa asettautua sängylle selinmakuulle niin, että pää roikkuu reunan ylitse (päätä kannattaa tukea tyynyllä, jotta se pysyy sopivasti takakenossa). Näin ”teepussittaja” voi hyväillä suuseksin antajaa samalla itse kivestensä dippailusta nauttien.

***

2:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja