Scarlett Johansson lumosi Roland Mouretin mintunvihreässä asussa

Selästä avonaiseen ja valkoisilla olkaimilla varustettuun mekkoon pukeutunut Scarlett Johansson ihastutti Don Jon -elokuvan ensi-illassa.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 28, asteli tähdittämänsä Don Jon -elokuvan New Yorkin ensi-iltaan Roland Mouretin suunnittelemassa mintunvihreässä pikkumekossa. Mekon jujuna toimivat niskasta sidottavat valkoiset olkaimet ja paljas selkä, jossa on valkoinen koristenauha.

Johansson yhdisti mekon beigeihin sandaaleihin ja monivärisiin, roikkuviin kivikorvakoruihin. Näyttelijän hiukset oli sipaistu rennolle poninhännälle.

Scarlett näyttelee Joseph Gordon-Levittin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa Don Jon -komediassa Barbara Sugarmania. Elokuva kertoo aikuisviihteeseen addiktoituneesta naistenmies Don Jonista (Joseph Gordon-Levitt), jonka maailman uusi tyttöystävä Barbara sekoittaa.

Viikon AVA-aiheena on syksyn muoti! Löytyykö sinulta upea laukku, hattu tai huivi, jolla piristät asuasi? Pistätkö jalkaasi näyttävät kengät tai koristeletko asusi koruin? Näytä meille, millainen on sinun tyylisi juuri nyt lähettämällä itseottamasi kuva AVAlle!

Lisää asiaa muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Emmi Maaranen

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat