Nämä Hollywood-kaunottaret rakastavat vartaloitaan!

Nämä Hollywood-kaunottaret eivät häpeile vartaloitaan vaan kantavat niitä ylpeydellä. Katso kuvat!

Hollywoodissa ulkonäköpaineet saattavat kasvaa, mutta kun pitää terveen maalaisjärjen mukana, ei sorru niin helposti kauneusleikkauksiin, silikonirintoihin tai takamusimplantteihin.

Katso, ketkä tunnetut kaunottaret tiedostavat ongelmakohdat vartalossaan, mutta keskittyvät kroppansa hyviin puoliin ja kantavat sitä ylpeydellä!

Gwen Stefani

Sporttisesta vartalostaan tunnettu laulaja Gwen Stefani ei teeskentele, että vatsalihakset olisi helppo hankkia.

– Minun on tehtävä paljon töitä näyttääkseni niin hyvältä kuin näytän. Kuntoilen joka päivä ja minulla on henkilökohtainen valmentaja, kaunotar sanoo.

Beyonce Knowles

Esikoistaan odottava laulaja Beyonce Knowles on aina pitänyt kurveistaan.

– Tunnen oloni parhaimmaksi kun en ole liian laiha tai kovin painava, kuten nyt, mutta olen silti kurvikas. Mikä on kellekin se luonnollinen paino on yleensä se, mikä näyttää parhammalta, Knowles on aiemmin kertonut.

Diane Kruger

Kunniattomat paskiaiset -elokuvastakin tuttu näyttelijä Diane Kruger oli ensin ballerina, sen jälkeen malli. Tähti kertoo tanssiaikojen luoneen hänen suosikkiominaisuutensa:

– Sääreni ovat vahvat vuosien tanssimisen ansiosta.

Eva Longoria

Unohtakaa rintojen suurennusleikkaukset! Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria on sanonut rakastavansa pientä kuppikokoaan.

– Tykkään olla pieni. Tunnen niin monia suuririntaisia naisia, jotka tuntevat itsensä ylipainoisiksi ja kärsivät selkäkivuista, Longoria kertoo.

Kate Winslet

Oscar-voittaja Kate Winslet on tunnettu luonnollisesta ulkonäöstään ja siitä, ettei hän suostu kauneusleikkauksiin, vaikka ikä tuokin ryppyjä mukanaan.

– En tiedä yhtäkään naista, joka ei katsoisi takamustaan peilistä ennen kuin lähtee ovesta. Olen päättänyt, että alan rakastaa takamustani, oikeastaan vain sanomalla itselleni "kyllä", Winslet on sanonut.

Angelina Jolie

Ei ole vaikeaa bongata näyttelijä Angelina Jolien kuuluisinta osaa. Tähti ei kuitenkaan ole harkinnut huuliensa pienennyttämistä.

– Tiedän, että jotkut naiset olisivat valmiita tappamaan saadakseen huuleni, mutta minusta tuntuu, että ne ovat vallanneet kasvoni, kertoo Jolie, joka paljastaa pusuhuuliensa salaisuudeksi Blistex-huulivoiteen.

Scarlett Johansson

Näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson kieltäytyy piilottelemasta tiimalasivartaloaan.

– Minun ei tarvitse olla laiheliini ollakseni seksikäs. Yritän pysyä timminä ja syödä terveellisesti, mutta en ole kiinnostunut nälkiinnyttämään itseäni ja tulla epäluonnollisen laihaksi. En pidä sitä viehättävänä, Johansson on myöntänyt.

Fergie

Kuten monilla naisilla, myös laulajatähti Fergiellä on ongelmallisia kohtia vartalossaan.

– Jos en tee vatsalihaksia, vatsani alkaa pömpöttämään. Jalat ovat minulle helpompi kohta, niiden kanssa olen onnekkaampi, Fergie kiittelee luonnostaan kauniita sääriään.

Cameron Diaz

Näyttelijä Cameron Diaz on tyytyväisempi vartaloonsa nyt kuin nuorempana.

– Nautin vartalostani paljon enemmän nyt kuin parikymppisenä. Yläkehoni on vahvempi kuin koskaan. Olin lapsena atleettinen, mutta Charlien enkelit -elokuvien jälkeen minusta tuli fyysisesti vahva, Diaz kiittelee.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat