Sami Uotila puhuu mustasukkaisuudesta: "Kahdesta kahdeksaan miestä saattaa tulla pokamaan Kerttua"

Sami Uotila kertoo, miten hänen ja Kerttu Rissasen suhde sai alkunsa: "Minulla kesti kolme kuukautta tajuta" 1:16
Videolla Sami Uotila kertoo, millaisia vihaviestejä hän on saanut suhteestaan huomattavasti nuorempaan Kerttu Rissaseen. 

Sami Uotila kertoo Maria Veitolalle mustasukkaisuudesta ja siitä, kuinka yhden yhteisen ravintolaillan aikana Kerttu Rissasen luona saattaa käydä jopa kahdeksan kosiskelijaa. 

Maria Veitola saa kutsun Salkkarit-näyttelijä Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja miten siihen suhtaudutaan.

Rissanen ja Uotila tapasivat Salattujen elämien kulisseissa ja rakastuivat. He vahvistivat suhteensa MTV Uutiselle vuonna 2019. Pari muutti yhteiseen kotiin vuonna 2020 ja menivät kihloihin vuosi sitten keväällä. Pariskunta asuu vuokra-asunnossa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Uotila kertoo Veitolalle mustasukkaisuudesta ja siitä, kuinka se saattaa aiemmissa suhteissa koettujen tapahtumien vuoksi nostaa päätään myös uudessa suhteessa. 

– Lähtökohtaisesti en ole mustasukkainen, mutta minulla oli elämässäni joitain tapahtumia, joiden yksityiskohtiin en nyt tässä mene. Olen huomannut, että jos mustasukkaisuus herää henkiin, niin sehän on loppujen lopuksi vain pelko. Ja se pelko saattaa seurata myös seuraavaan suhteeseen, Uotila toteaa. 

Uotila kertoo, että hän koki törkeäksi sen, että kun he menivät Kertun kanssa yhdessä ulos ensimmäisen puolen vuoden seurustelun aikana, yritti joku jatkuvasti lähestyä Kerttua. 

– Yhden ravintolaillan aikana kahdesta kahdeksaan miestä saattaa tulla pokamaan Kerttua, Uotila kertoo Veitolalle illallispöydässä. 

– Ei todellakaan tule, Rissanen älähtää.

– Ahdistaako sinua tämä keskustelu? Uotila naurahtaa.  

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat