Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa – asunnossa asuu myös kaksi teiniä

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila esittelevät yhteisen kotinsa – asunnossa asuu myös kaksi teiniä 1:24
Maria Veitola vierailee Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen luona pariskunnan yhteisessä kodissa Helsingin keskustassa. Kurkkaa pariskunnan kotiin!

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola vierailee Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen luona pariskunnan yhteisessä kodissa Helsingin keskustassa. 

Maria Veitola saa kutsun Salkkarit-näyttelijä Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja miten siihen suhtaudutaan.

Rissanen ja Uotila tapasivat Salattujen elämien kulisseissa ja rakastuivat. He vahvistivat suhteensa MTV Uutiselle vuonna 2019. Pari muutti yhteiseen kotiin vuonna 2020 ja menivät kihloihin vuosi sitten keväällä. Pariskunta asuu vuokra-asunnossa aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Heidän lisäkseen asunnossa asuu Uotilan kaksi teini-ikäistä lasta. Uotila kertoo, että hän pohti paljon yhteenmuutossa sitä, miten Kerttu sopeutuu elämään hänen 12- ja 15-vuotiaiden lastensa kanssa saman katon alla. 

– Kepa (Kerttu) on tällä hetkellä 26-vuotias. Sen vuoksi oli fiksua katsoa, miten tämä kuvio toimii. Tämä kämppä on vähän kuin testeri. Kun itse olin parikymppinen ja joku nainen olisi sanonut minulle, että hei muutatko minun ja lasteni kanssa saman katon alle, niin olisin saattanut ampua itseni, Uotila naurahtaa. 

Hän kuitenkin kertoo, että kaikki on mennyt hyvin. Uotilan lapset ovat joka toinen viikko äitinsä luona. 

– Ehkä sitten jossain vaiheessa ostamme oman kämpän, Rissanen sanoo.

Sami Uotila kertoo, että hän halusi tehdä heti kättelyssä lapsilleen selväksi, että Kerttu on hänen naisystävänsä eikä hän ole lasten äitipuoli. Uotila halusi ottaa Rissaselta pois vastuun kasvatuksellisista asioista. 

– Tämä on ollut hyvä tällä tavalla. Tottakai voi olla hankalaa tulla toisen perheeseen mukaan, mutta kyllä me tulemme Samin lasten kanssa hyvin juttuun, Rissanen sanoo. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat