Sami Sykkö on kiitollinen matkastaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa: "Luulin, että putoamme jo paljon aikaisemmin"

Muotitoimittaja Sami Sykkö joutui jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kisan.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden kymmenennen livelähetyksen putoajat ovat selvillä. Tällä kertaa kisan joutuivat jättämään kesken muotitoimittaja Sami Sykkö tanssinopettaja Ansku Bergström.

Sykkö kertoi heti lähetyksen jälkeen, että on ollut kiitollinen jokaisesta lähetyksestä, sillä ei uskonut pääsevänsä kilpailussa näin pitkälle. 

– Rehellisesti voin sanoa, että luulin meidän putoavan jo paljon aikaisemmin. Katsojat ovat aina äänestäneet meidät jatkoon. Tänään meidän tanssi onnistui todella hyvin, Sykkö kommentoi. 

– Nyt on hyvä lopettaa tämä, sillä meillä meni todella hyvin ja olemme itse tyytyväisiä. Haluamme kiittää kaikkia, jotka äänestitte meitä, Bergström totesi.

Sykkö kertoo, että haastavinta koko syksyssä on ollut uuden oppiminen. 

– Kilpatanssin sääntöjen oppiminen on ollut haastavinta. Monta kertaa olen ollut ihan ihmeissäni, että miksi noin pitää tehdä, Sykkö naurahtaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa on tänä vuonna nähty ennätysmäärä osallistujia eli huimat 12 kilpaparia ja lähetyksiä on jopa 14 kappaletta. Ensi viikolla jaetaan jo semifinaalipaikat.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat