Sami Kuronen täyttää tammikuussa 50 vuotta – tällaisen lahjan hän osti itselleen jo ennakkoon

Sami Kuronen paljastaa ikimuistoisimman festarimuistonsa:"En saanut olla pappina, mutta olin tietynlaisena seremoniamestarina" 0:40
Sami Kuronen paljastaa ikimuistoisimman festarimuistonsa.

Juontaja Sami Kuronen täyttää pyöreitä heti vuoden 2024 alussa. 

Juontaja Sami Kuronen astuu tammikuussa 2024 uudelle vuosikymmenelle täyttäessään 50 vuotta. Kuronen kirjoitti 26. marraskuuta Instagramissa, ettei ole juhlinut syntymäpäiviään koskaan, mutta nyt aikoo tehdä poikkeuksen. 

– Ensi vuonna aion toteuttaa unelmiani. Joistain olen haaveillut jo vuosia, jopa vuosikymmeniä. Kerron niistä lisää, kun aika on, mutta yksi pitkäaikainen unelma varmistui tällä viikolla, Kuronen kertoi. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Häneltä kysytään usein, mihin hän matkustaisi, jos saisi valita minkä tahansa kohteen. Vastaus on tullut häneltä empimättä jo 10 vuotta.

– Malediivit! Se on ollut kaikki nämä vuodet ”sitten kun” -kohde, eli olen odottanut jotain oikeaa hetkeä toteuttaa elämäni matka. En keksinyt enää parempaa syytä kuin 50-vuotissynttärit, ja nyt matka valkoisten hiekkarantojen ja kristallinkirkkaiden vesien äärelle on varattu! Juhlavuosi saa arvoisensa startin, Kuronen kirjoitti. 

Kuronen tunnetaan muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelman pitkäaikaisena juontajana.

Lue myös:

    Uusimmat