Samantha Foxin intohimo: Kodittomat kissat ja uhanalaiset tiikerit

Tiesitkö, että entinen glamour-malli ja laulaja Samantha Fox on intohimoinen kissaihminen?

1980-luvun seksisymboli, entinen glamour-malli ja laulaja Samantha Fox, 46, ei pelkää liata omia tassujaan tai korottaa ääntään eläinten hyvinvoinnin nimissä.

Yhdessä tomerana televisiokasvona tunnetun Kim Woodburnin kanssa naiskaksikko osallistui Cats Protection järjestämään hyväntekeväisyyskampanjaan vuonna 2011. I'm A Celebrity…Let Me Volunteer! -kampanjassa Fox pääsi muun muassa siivoamaan eläinsuojan kissanhiekkalaatikoita, ruokkimaan ja huolehtimaan kissojen arkirutiineista. Fox myös toimii kodittomien lemmikkien äänitorvena: tähti kehottaa alituiseen ihmisiä adoptoimaan kotia kaipaavia kissoja sekä koiria.

Samantha Fox toimii muutoinkin niin pienten kuin suurempien kissaeläinten puolestapuhujana: nyttemmin Fox on halunnut kiinnittää ihmisten huomion uhanalaisten tiikereiden hyvinvointiin. Twitteriä ahkerasti päivittävä Fox muistuttaa, että villejä tiikereitä on maailmassa jäljellä enää 3 200 – salametsästys syö tiikerikantaa surutta. Fox on osallistunut muun muassa TigerTime-kampanjaan tavoitteenaan pelastaa tiikerit salametsästykseltä.

– Maailmassa on jäljellä niin vähän tiikereitä, että ne kaikki mahtuisivat seisomaan yhdelle jalkapallokentälle, Fox kuvailee.

Eläinrakkaalla Samantha Foxilla on myös omia kissoja, kuten esimerkiksi raidallinen lekottelija Mayzee ja mustavalkoinen vekkuli Tallulah. Myös delfiinit ja ketut ovat lähellä laulajattaren sydäntä.

Oletko sinä osallistunut hyväntekeväisyyskampanjoihin?


Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja