Mainos

Salakuvat: smartin pimeä puoli

Saksalainen Mercedeksiin erikoistunut virityspaja on ottanu käsittelyynsä pikkuisen smartin. Nelipaikkainen kaupunkiauto forfour on saamassa tehomallin markkinoille vielä tänä vuonna.

Takamoottoristen urheiluautojen määrä kasvaa, kun Brabus esittelee oman versionsa Daimlerin valmistamasta smartista. Urheiluauto on ehkä hieman liioitellusta ilmaistu, mutta vakiomalleihin verrattuna Brabuksen versio smartista tulee olemaan varsin suorituskykyinen tapaus. Moottorina autossa toimii sama 0,9-litrainen kolmisylinterinen kuin smartin tehokkaammassa mallissa. Brabuksen pajan päivitysten myötä moottori tuottaa vakion 90 hevosvoiman sijasta vähintään 120 hevosvoimaa, mikä on suhteellisesti varsin iso lisäys. Ulkoisesti tehomallin tunnistaa muun muassa kahdesta pakoputken päästä, joiden kautta ulos kantautuu aiempaa sporttisemmat äänet. Lisäksi uutta ilmettä on myös puskureissa ja smartin merkkien tilalle tulevat Brabuksen logot.

Myös kaupunkiauton alustaa ja ohjausta on säädetty sporttisempaan suuntaan. Lisäksi vakiomallissa varsin innokkaasta menoa rajoittava ESP-järjestelmä on kokenut päivityksiä, ja sen uskotaan tarjoavan enemmän vapauksia kuljettajalle.

smart forfour Brabus on tulossa markkinoille vielä tänä vuonna, ja myös pikkuveli fortwo on saamassa myöhemmin Brabuksen käsittelyn.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.