Salaiset toiveet julki: Mitä naiset oikeasti haluavat sängyssä?

Omien fantasioiden kertominen ei aina ole helppoa. Men's Health -sivusto kysyi naisilta, mitä he oikeasti kaipaavat seksielämältään.

Monelle seksin harrastaminen on huomattavasti helpompaa kuin siitä puhuminen. Kentuckyn yliopiston seksitutkijan Kristen Markin mukaan monet pariskunnista välttelevätkin aihetta, kertoo Men's Health -sivusto

Lopputulos onkin se, ettei sinulla välttämättä ole mitään käsitystä siitä, mitä petikumppanisi oikeasti haluaa – tai mitä hän ei halua.

Men's Health kysyi naisilta, mitä he salaisesti toivoisivat sänkykaveriltaan.

Älä ole niin kohtelias

Läpsäytä häntä pakaroille. Sido hänet. Työnnä hänet seinää vasten. Tukista. Useat sivuston haastattelemista naisista toivoivat nimittäin salaisesti astetta rajumpaa seksiä.

"Haluan aviomieheni olevan aggressiivisempi! En puhu piiskoista, kahleista tai 50 Shadesista, mutta hieman rajumpaa ja dominoivampaa."

Psykologi ja seksiterapeutti Arlene Goldmanin mukaan jotkut naiset fantasioivat kontrollin luovuttamisesta toiselle, koska joutuvat olemaan päivät pitkät vastuussa asioista niin koti- kuin työelämässäkin.

– Irti päästäminen ja päätöksien tekemättä jättäminen voi olla kiihottavaa, Goldman perustelee.

Ja kun ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu? Se voi olla erityisen kuumaa. Goldman muistuttaa, että seksissä on kyse voimakkaasta euforiasta, mutta kun herää saman kumppanin viereltä aamu toisensa perään, voivat jännityksen ja kiihtymyksen tunteet haalentua.

– On mahtavaa ottaa riskejä ja tuoda intohimo takaisin (suhteeseen).

Ei kuitenkaan kannata rynnätä varoittamatta makuuhuoneeseen aikuisviihteestä tutun rajun dominoinnin kera. Kaikkia naisia se kun ei tietenkään kiihota. Sinun kannattaakin ottaa selvää, mikä todella saa kumppanisi kuumaksi ja kiinnittää sitten huomiota hänen reaktioihinsa seksin aikana.

Makuuhuoneen ulkopuolellakin on elämää

"Rakastan sitä, kun poikaystäväni aloittaa hommat makuuhuoneen ulkopuolella. Ne ovat niitä hetkiä, kun olen ollut eniten kiihottunut."

Kun teet aloitteen odottamattomalla hetkellä ja odottamattomassa paikassa, kumppanisi huomaa, että olet viehättynyt juuri hänestä – etkä mistä tahansa seksin mahdollisuudesta. Ja jos olette julkisella paikalla, ettekä voi heti käydä hommiin, ei kiihottuneisuudellanne ole rajoja.

Tee näin: Suutele häntä keittiössä, pidä hänestä tiukasti kiinni juhlissa tai kerro hänelle hississä yksityiskohtaisesti, mitä haluaisit tehdä hänelle, kun olette matkalla kotiin.

Älä pelkää hieromasauvaa

Jotkut naiset haluaisivat tuoda lelunsa mukaan makuuhuoneen vaakamamboon.

"Rakastan esimerkiksi voimakasta klitoriksen stimuilointia tai helmiä, jotka saattavat hellävaroen löytää tiensä takapuolelleni."

Lelut voivatkin olla pikareitti naisen orgasmiin, vinkkaa She Comes First -kirjan kirjoittanut avioliitto- ja perheterapeutti Ian Kerner.

– Monet seksiasennot osuvat klitorikseen vain ajoittain tai eivät lainkaan. Hieromasauva voi tarjota jatkuvaa, kontrolloitua ja suoraa stimulointia, Kerner sanoo.

Eikä koskaan ole pahaksi kokeilla jotain uutta. Erään tutkimuksen mukaan uskaliaat, kokeilevat naiset saavat todennäköisemmin orgasmin.

Älä ryntää maaliin

Tiedätkin jo varmasti, että naiset rakastavat esileikkejä, mutta monet Men's Health -sivuston haastattelemat naiset haluavat vielä jotain enemmän: sitä, mitä tapahtuu jo ennen esileikkiä. Siis esi-esileikkiä?

"Antaisin ilomielin poikaystäväni suudella niskaani, olkapäitäni ja vatsaani tuntikausia, mutta hän siirtyy ennemmin alemmille, erogeenisille alueilleni minuuteissa."

"Sen sijaan, että olisin välitön päälle/pois-nappi, ihanteellisesti seksiin liittyy kohdallani hieman 'esi-esileikkiä', kuten hyväilyä huomioni keskittämiseksi, sitten runsaasti esileikkiä, sitten yhdyntä. Tarvitsen enemmän aikaa saadakseni orgasmin."

Ja hän on oikeassa. Erään tutkimuksen mukaan naiset voivat tarvita jopa 45 minuutin verran kiihkeää pelehtimistä saavuttaakseen huippunsa.

Kerner sanoo, ettei ole mitään kaikkiin sopivaa aikamäärettä siihen, kuinka paljon aikaa täytyy käyttää mihinkin hetkeen. Mutta viivyttele niissä osissa hänen vartaloaan, jotka saatat muutoin jättää huomioitta: viipyile hänen niskassaan, korvanlehdissään, olkapäissään ja selässään – ennen kuin suuntaat hamuamillesi apajille alemmas.

Entä mitä leluja yöpöydän laatikosta kannattaisi löytyä? Katso video:

Lähde: Men's Health

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja